Σάββατο 2 Μαρτίου 2013

Video: Δείτε την Πάολα με την κόρη της Παολίνα που ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων!

Δείτε το βίντεο

Είναι γνωστό ότι η Πάολα έχει αποκτήσει με τον πρώην άντρα της τον Φώτη μια υπέροχη κορούλα. Την Παολίνα. Η μαμά έχει φροντίσει να το κάνει γνωστό και μέσω του μικροφώνου αλλά και από φωτογραφήσεις που έχει κάνει μαζί της. 

 Και είναι απόλυτα σεβαστό ότι πρόκειται για επιλογή. Το κακό είναι όμως ότι η έκθεση του παιδιού σε τόσο μικρή ηλικία έχει γεννήσει αντιδράσεις ακόμη και από τους ίδιους τους θαυμαστές της τραγουδίστριας. 

Όχι τόσο για τις φωτογραφήσεις αλλά για το γεγονός ότι η Παολίνα βρίσκεται κατά καιρούς στα μπουζούκια σε πολύ μικρή ηλικία και διασκεδάζει με την μητέρα της.

Αν εξαιρέσεις το γλυκό στοιχείο, ότι δηλαδή η κόρη κοπιάρει ακριβώς τις κινήσεις της μαμάς και τις φιγούρες της, οι θαυμαστές αναρωτιούνται για την ώρα που συμβαίνει αυτό με πιο χαρακτηριστική φράση «Εγώ στην ηλικία της μικρής έπινα γάλα αυτή την ώρα και κοιμόμουν». 

Δείτε το video και τα σχόλια που ακολουθούν!
 
 

 ---
Πηγή: gossip-tv

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News