Πέμπτη 25 Απριλίου 2013

Σε κώμα η 23χρονη πρωταθλήτρια Μαριάννα Ζαχαριάδη

Η υγεία της επιδεινώθηκε τις τελευταίες ώρες

Σε κώμα η Μαριάννα Ζαχαριάδη Κρίσιμες ώρες για τη Μαριάννα Ζαχαριάδη, η οποία νοσηλεύεται εδώ και λίγες ημέρες στο Αττικό Νοσοκομείο.

Σε κώμα έπεσε η νεαρή πρωταθλήτρια του άλματος επί κοντώ.

Η 23χρονη αθλήτρια, η οποία πάσχει από λέμφωμα Χότσκινς, συνεχίζει να δίνει τη μάχη της για να κρατηθεί στη ζωή, ωστόσο τα νέα για την κατάστασή της δεν είναι καθόλου ευχάριστα.

Η υγεία της επιδεινώθηκε τις τελευταίες ώρες κι ενώ στο πλευρό της βρίσκονται οι δικοί της άνθρωποι, φίλοι και αρκετοί συναθλητές της.

---
Πηγή: gazzetta.gr

1 σχόλιο:

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News