Τετάρτη 24 Απριλίου 2013

Τα νέα της Ελπίδας Έδεσσας

Ανακοίνωση

Συνεδρίασε το διοικητικό συμβούλιο της Ελπίδας Έδεσσας και πήρε ομόφωνες αποφάσεις για τα ακόλουθα:

1) Προπονητής της ομάδας για την νέα αγωνιστική περίοδο αναλαμβάνει ο Ιάκωβος Παπαδόπουλος ο οποίος χαίρει την εμπιστοσύνη όλου του συμβουλίου.

Ο μέχρι πρότινος προπονητής της Ελπίδας Μάριος Παπαδόπουλος αναλαμβάνει υπεύθυνος Ακαδημιών και τεχνικός σύμβουλος της ανδρικής ομάδας.

2) Την Μεγάλη Πέμπτη θα πραγματοποιηθεί ΤΟΥΡΝΟΥΑ ποδοσφαίρου με τίτλο: 100 ΧΡΟΝΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΔΕΣΣΑ-105 ΧΡΟΝΙΑ ΕΛΠΙΔΑ ΕΔΕΣΣΑΣ. 

Στο τουρνουά θα συμμετάσχουν η Ελπίδα Έδεσσας, ο ΆΡΗΣ κ20 και ο Απόλλων Κρύας Βρύσης.

Η επιτροπή του τουρνουά θα αποτελείται από τους: Μάριο Παπαδόπουλο, Χρήστο Δημητριάδη και Λύσανδρο Αμιτζόγλου που εκπροσωπεί τον Απόλλων Κρύας Βρύσης. 

Το πρόγραμμα είναι το ακόλουθο:

ΕΛΠΙΔΑ ΕΔΕΣΣΑΣ- ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΡΥΑΣ ΒΡΥΣΗΣ
16:00 ΑΡΗΣ Κ20 - ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΡΥΑΣ ΒΡΥΣΗΣ             
17:00 ΕΛΠΙΔΑ ΕΔΕΣΣΑΣ - ΑΡΗΣ Κ20 18:00.

Μετά το τέλος του αγώνα θα απονεμηθεί το Κύπελλο στον πρωταθλητή του τουρνουά καθώς και τα κύπελλα της Ελπίδας Έδεσσας για την άνοδο όπως θα γίνει και η κλήρωση των λαχνών της ομάδας. 

Καλούνται όλοι οι φίλαθλοι της ομάδας να έρθουν στο γήπεδο την ΜΕΓΑΛΗ ΠΕΜΠΤΗ στις 4 το απόγευμα.

3) Στις 9-10 Μαίου 2013 τα τμήματα τζούνιορ της Ελπίδας Έδεσσας θα συμμετάσχουν σε τουρνουά που διοργανώνει η Αναγέννηση Γιαννιτσών και θα είναι δωρεάν για όλους τους αθλητές της ομάδας.   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News