Παρασκευή 26 Απριλίου 2013

Η Θεατρική Ομάδα Έκφραση Αλμωπίας γιόρτασε την επιτυχία της - Δείτε φωτογραφίες

Δείτε φωτογραφίες

Κατάμεστο ήταν το Ξενιτίδειο Πνευματικό Κέντρο Αριδαίας κατά τη διάρκεια της πρώτης μέρας της «Λυσιστράτη» που ανεβάζει η Θεατρική Ομάδα Έκφραση Αλμωπίας.

Πλήθος κόσμου απόλαυσε θέατρο, χορό και τραγούδι σε μια παράσταση που σίγουρα θα μείνει αξέχαστη σε όλους όσοι την παρακολουθήσουν.

Η επιτυχία θα συνεχιστεί μέχρι και την Κυριακή, κάθε βράδυ στης 21:00.

Η Θεατρική ομάδα γιόρτασε την επιτυχία της αμέσως μετά το τέλος της παράστασης, γευματίζοντας στο Εστιατόριο «Δασάκι» και υποσχέθηκε ακόμα πιο δυνατή συνέχεια!

Δείτε φωτογραφίες:





 

6 σχόλια:

  1. Φανταστικη δουλεια...περασαμε πραγματικα υπεροχα κ λιγα λεω..δεν το περιμενα να μου αρεσει τοσο..ολοι μα ολοι ηταν ξεχωριστοι.. ΘΕΡΜΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ...ΚΑΛΗ Κ ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ακόμα γελάει ο καταζητούμενος ????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΜΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΥΠΕΡΟΧΗ ΟΜΑΔΑ ΣΤΟΛΙΔΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΡΙΔΑΙΑ ΜΑΣ
    ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΗΝ ΕΚΦΡΑΣΗ ΠΟΥ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΟΜΟΡΦΑ ΚΑΙ ΔΥΝΑΜΙΚΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ένα υπερθέαμα στην Αριδαία. Μπράβο σε όλους τους συμμετέχοντες. Κάθε χρόνο και καλύτεροι. Φέτος πολύ ψηλά το πύχη. Να το παίξετε και να το ευχαριστηθείτε !!! Συγχαρητήρια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. θα ήθελα παρακαλώ να μάθω τις αμοιβές του κ.Κιουρτσιδη και του κ.Δασκαλου ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Περάσαμε υπέροχα. Τέλεια παράσταση. Μπράβο

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News