Παρασκευή 26 Απριλίου 2013

Τα νέα των ομάδων της ΕΠΣ Πέλλας

Γράφει ο Γιώργος Μπίνος

Διαβάστε όλα τα νέα των ομάδων της ΕΠΣ Πέλλας, όπως τα κατέγραψε ο συνεργάτης του Aridaia News Γιώργος Μπίνος:

Αλλαγές αναμένονται στον ΠΑΣ Ξιφιανής όσον αφορά στα διοικητικά καθώς ορισμένοι παράγοντες δείχνουν να έχουν κουραστεί και θέλουν να αποχωρήσουν από την ομάδα. Σίγουρα δεν γίνεται τα ίδια άτομα να σηκώνουν όλο το βάρος και χρειάζεται να μπουν κι άλλοι άνθρωποι με όρεξη για να βοηθήσουν το σύλλογο.

Η εξαιρετική δουλειά που έκανε ο Νίκος Δήμογλου (Μομότσος) στον Μακεδονικό Γιαννιτσών αναγνωρίζεται από όλους εκεί στην ομάδα και μάλλον θα παραμείνει στον πάγκο και τη νέα σαιζόν εκτός συγκλονιστικού απροόπτου.

Σε συμφωνία με τον έμπειρο μέσο Γιώργο Νόση που πέρσι αγωνίστηκε στον Ολυμπιακό Γαλατάδων προχώρησε ο νεοφώτιστος στην Α’ Κατηγορία ΠΑΟ Δάφνης που στοχεύει ψηλά και στη νέα περίοδο. Έμπειρος παίκτης, καλός μπαλαδόρος σίγουρα θα βοηθήσει τους πράσινους του Χρήστου Ορφανίδη.

Στην παραμονή του Άρη Ανέστη προσανατολίζονται οι άνθρωποι της διοίκησης στο νεοφώτιστο στην Α’ Κατηγορία ΜΑ Αρσενίου καθώς από τη στιγμή που ανέλαβε την ομάδα η πορεία της ήταν πολύ καλή και έφτασε στην άνοδο θυμίζοντας παλιές καλές εποχές.

Σε καλύτερη πορεία τη νέα σαιζόν στοχεύει η Ένωση Τσάκων από τη σαιζόν που πέρασε καθώς υπάρχουν οι βάσεις για να γίνει κάτι τέτοιο. Σίγουρα θα γίνουν κάποιες αλλαγές από τη διοίκηση για το συμφέρον της Ένωσης.

Μετά την φετινή πετυχημένη χρονιά στον πάγκο του ΠΑΟ Δάφνης ο Χρήστος Ορφανίδης παραμένει για την επόμενη σαιζόν αφού η διοίκηση των πρασίνων εκτίμησε το έργο του και του δίνει το δικαίωμα να συνεχίσει τη δουλειά που έχει ξεκινήσει από πέρσι.

Πρώτα θα κοιτάξει να κρατήσει στο ρόστερ της τους παίκτες που είχαν συμφωνία για μία χρονιά όπως οι Γιώργος Ειρηνάκης, Αλέξης Γαβριηλίδης, Θόδωρος Καραφουλίδης, Πασχάλης Γραμματικόπουλος και μετά θα προσπαθήσει να ενισχυθεί η Δόξα Μανδάλου που ήδη έχει οριοθετήσει τους στόχους της.

Από τους κορυφαίους και φέτος για το ΜΑ Ν. Μυλοτόπου ο νεαρός επιθετικός Αντρέας Ρίτε που δημιούργησε πολλά προβλήματα στις σντίπαλες άμυνες και δικαίως συγκαταλέγεται στους καλύτερους επιθετικούς της Α1.

Μπορεί να μην τα κατάφερε ο Απόλλων Κρύας Βρύσης να παραμείνει στην Α1 όμως κάποιοι παίκτες έδωσαν ότι είχαν και δεν είχαν μέσα στο γήπεδο. Μεταξύ αυτών και ο έμπειρος γκολκίπερ Παναγιώτης Καρακούτσης που έκανε πολύ καλή σαιζόν αλλά δυστυχώς δεν έφτανε αυτό για να σωθεί η ομάδα.

Δεν πρόσφερε αυτά που ήθελε στον Εδεσσαϊκό ο Γιάννης Μίσκος που ίσως έκανε από τις χειρότερες σαιζόν στην καριέρα του. Ο «Γερμανός» που ξέρει πολλά κιλά μπάλα δεν έδεσε στην ομάδα των καταρρακτών και κανείς δεν γνωρίζει το μέλλον του ενόψει της νέας σαιζόν.

Πρωταρχικός στόχος για το ΜΑ Ν. Πέλλας είναι να παραμείνουν στην ομάδα οι Μάκης Παπαδόπουλος εκ των κορυφαίων μέσων της Α1, όπως και ο αμυντικός Σάκης Παυλίδης που πρόσφεραν πολλά ενώ ερωτηματικό παραμένει ο Μιχάλης Μπάσδος πρώτος σκόρερ της Α1 καθώς δέχεται πιέσεις να γυρίσει στο χωριό του το Δροσερό.

Πολύ καλή σαιζόν έκανε ο νεαρός τερματοφύλακας Κώστας Σιδώρης που υπερασπίστηκε με επιτυχία τα γκολπόστ του ΠΑΟΚ Γιαννιτσών. Ο ταλαντούχος γκολκίπερ έχει αρκετές προτάσεις και θα κοιτάξει το μέλλον του αφού τις μελετήσει προσεκτικά.

Αρκετά καλή ήταν η πορεία του ΜΑ Άρνισσας όπου με τον Ηλία Μπόγια στον πάγκο και όλα τα παιδιά από το χωριό παρέμεινε άνετα στην Α’ Κατηγορία. Μόνο η προσθήκη των Τσαραλμανίδη και Νεοφυτίδη τον Γενάρη ήταν εκτός χωριού που όμως είναι πολύ καλοί παίκτες και αξίζουν.

Πολύ καλές εντυπώσεις άφησε στην πρώτη του σαιζόν στον Εδεσσαϊκό ο νεαρός Βαγγέλης Μεταξάς που θεωρείται από τους ειδικούς μεγάλο ταλέντο και έχει πολλά περιθώρια εξέλιξης.

Σύντομα έρχονται περισσότερα νέα για όλες τις ομάδες!

4 σχόλια:

  1. Μήπως να το ψάχνατε καλύτερα για τον Νόση ; Στα καφενεία πολλά μπορεί να λέγονται λίγα όμως ισχύουν ... και προς το παρον δεν έχει κλειστεί καμία συμφωνία τουλάχιστον γραπτώς!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. rwthste ton idio ton podosfairisth an ekleise h oxi sto MEGALO PAOD DAFNHS

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΚΥΡΙΕ ΜΠΙΝΟ Ο ΜΙΧΑΛΗΣ Ο ΜΠΑΣΔΟΣ 1 ΙΟΥΛΙΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ ΕΠΙΣΗΜΑ ΣΤΟΝ ΜΕΓΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ ΔΡΟΣΕΡΟΥ ΜΑΖΙ ΜΕ ΑΛΛΟΥΣ 4 ΠΑΙΚΤΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ Α1 ΠΕΛΛΑΣ Η ΟΜΑΔΑ ΑΥΤΗ ΕΧΕΙ ΜΕΓΑΛΑ ΟΝΕΙΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΕΑ ΣΕΖΟΝ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΟΥΜΕ ΟΤΙ ΘΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΟΥΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Το οτι έχει μιλήσει με την Δάφνη δεν λέει τίποτα απολύτως...άκομα δεν έχει υπογραφεί τίποτα επισήμως!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News