Τετάρτη 24 Απριλίου 2013

Πρωταθλητής ο Αλμωπός - Δείτε φωτογραφίες και δηλώσεις

Δείτε τις φωτογραφίες και τα βίντεο του Aridaia News

Πρωταθλητής αναδείχτηκε ο Αλμωπός Αριδαίας, μια αγωνιστική πριν το τέλος των play off της ΕΠΣ Πέλλας στην Α1, καθώς ο Μ.Α. Ν. Μυλοτόπου αποδείχτηκε εύκολη λεία για την ομάδα του Βαγγέλη Ντίσιου.

Με τη λήξη του παιχνιδιού οι παράγοντες, οι παίκτες, το προπονητικό τιμ και φίλαθλοι της ομάδας ξέσπασαν σε πανηγυρισμούς, ανοίγοντας τις καθιερωμένες σαμπάνιες, ενώ οι παίκτες σήκωσαν στα χέρια τον προπονητή της ομάδας Βαγγέλη Ντίσιο.

Από εδώ και πέρα η σκέψη όλων είναι στους αγώνες μπαράζ με αντιπάλους τον Π.Ο. Ν. Μουδανιών (Ν. Χαλκιδικής), τον Αχιλλέα Νεοκάστρου (Ν. Ημαθίας) και τον Μ.Α. Βαφειοχωρίου (Ν. Κιλκίς) και ελπίδα όλων είναι η ομάδα να ανέλθει στην Γ’ Εθνική κατηγορία έχοντας την αμέριστη συμπαράσταση των φιλάθλων.

Οι αγώνες ξεκινούν στις 12 Μαΐου οπότε και ο Αλμωπός θα ταξιδέψει στη Χαλκιδική!

Η βαθμολογία:

 
Δείτε τις φωτογραφίες και τα βίντεο του Aridaia News:

Οι πανηγυρισμοί:



Δήλωση του Γενικού Αρχιγού Νίκου Γεωργιάδη (Ντούρο):



Δήλωση του προπονητή Βαγγέλη Ντίσιου:



Δήλωση του ποδοσφαιριστή Λάζαρου Ελευθεριάδη (Μπρέγκας):



Δείτε φωτογραφίες:










 

9 σχόλια:

  1. ena minima pros tin dioikisi tou almwpou...paidia prospathiste na valete lewforeio gia ta ektos nomou...ypparxei pollys kosmos poy thelei na akolouthisei tin omada...estw kai me mia mikri diki mas symetoxi theloume na erthoyme gia tin almwpara mas!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. mravo stous paiktes tou almwpou stous paragontes ston proponhth kai se olous tous fila8lous pou ton steirizoun me thn parousia tous.. ante kai Γ'e8nikh...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μπράβο στην ομάδα του Αλμωπού και σε όλους τους συντελεστές για αυτήν την επιτυχία . Καλή πορεία τώρα στα επόμενα μπαράζ και με το καλό να έρθει η άνοδος ..... Ειδικότερα θα ήθελα να πω συγχαρητήρια στον προπονητή της ομάδος και του εύχομαι οτι καλύτερο ολόψυχα !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. mpravo re almopara...makari na valoun kai kana lewforeio gia tous agwnes mparaz tha ertheis polu kosmoos sta ektos!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ευχαριστούμε το φίλο Κωστα Ντ. για τα θερμά του λόγια!!!!Το επόμενο ραντεβού είναι στα Μουδανιά!!Το τραίνο θα είναι εκεί την Κυριακή 12 Μαίου !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Μισελίνιο-Pepe-Boulas-Kanotas-Vakia-Maik-Tsako-Gianikos-kai ta alla ta paidia! Trela! Sas euxaristoume gia tis orees stigmes !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Μπράβο στον Αλμωπό!
    Άσχετο: Επτά σχόλια. Μόνο ένα στην ελληνική γλώσσα! Λέει κάτι αυτό;
    Τα Greeklish δεν είναι μόδα. Είναι λεκτική φτώχεια και χαζομάρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. πεστα ρε φιλε, μας πεταξαν τα ματια απ εξω, ελεος δηλαδη

      Διαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News