Παρασκευή 26 Απριλίου 2013

Το «Παρά πέντε» επιστρέφει στις οθόνες μας!

Από τις 6 Μαΐου και κάθε μέρα

Η αγαπημένη σειρά όλων που τρέλανε τα μηχανάκια της AGB επιστρέφει!

Η σειρά του Γιώργου Καπουτζίδη "Παρά πέντε" που αγαπήθηκε όσο καμία θα προβάλλεται ξανά στις οθόνες μας...

...σε επανάληψη, από τις 6 Μαΐου και κάθε μέρα στις 17:50, έτοιμη και πάλι να δώσει ανάσα χαράς και γέλιου στους τηλεθεατές του Μεγάλου Καναλιού!

3 σχόλια:

  1. Θα μπορουσε και ο ΑΝΤ1 να βαλει απεναντι την ΛΑΜΨΗ και να αρχισουν οι γιαγιαδες να καινε τα φαγητα...προτιμω να βλεπω επαναληψη το παρα πεντε και την λαμψη και την καλημερα ζωη..παρα την καθε τουρκικη μαλακια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ελα ρε 8,45 μην μου πεις οτι δεν σου αρεσει ο σουλειμαν? ο σουλειμαν ρε ? για τα αλλα τουρκικα δεν λεω αλλα ο σουλειμαν ειναι κορυφη . την λαμψη και χαζα ρε φιλε . και παλι αυτο το παραπεντε καλο δεν λεω αλλα καθε χρονο τα ιδια ρε συ .αθανατεσ ελληνικεσ σειρες και πανω απ' ολα υπερχη ελληνικη τβ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ama vali epanalipsi tin lampsi tha exei vri sira gia ta epomena 10 xronia :p

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News