Παρασκευή 26 Απριλίου 2013

Συγκέντρωση τροφίμων στο Δήμο Πέλλας

Συγκέντρωση τροφίμων από το Δήμο Πέλλας

Ο Δήμος Πέλλας, συμμετέχοντας στο Δίκτυο Κοινωνικής Αλληλεγγύης Ν. Πέλλας, διοργανώνει συγκέντρωση τροφίμων την Παρασκευή 26 και το Σάββατο 27 Απριλίου.

Η δράση θα πραγματοποιηθεί παράλληλα στους τέσσερις Δήμους του Νομού δίνοντας την ευκαιρία στους συμπολίτες μας να προσφέρουν τρόφιμα, τα οποία θα διατεθούν σε οικογένειες που έχουν ανάγκη.

Ο χώρος της συγκέντρωσης τροφίμων είναι στο Ισόγειο του Δημαρχείου κατά τις ώρες 18:00-20:00 την Παρασκευή 26/04/2013 και 9:00-14:00 το Σάββατο 27/04/2013.

Τα τρόφιμα που συγκεντρώθηκαν στις 22-23 Μαρτίου 2013 διατέθηκαν σε 116 οικογένειες της πόλης μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News