Τετάρτη 24 Απριλίου 2013

Φιέστα τίτλου για τον Αλμωπό ο αγώνας με το Μ.Α. Ν. Μυλοτόπου

Γράφει ο Γιώργος Μπίνος

Πραγματική καταιγίδα ο Αλμωπός συνέτριψε με σκορ 5 – 1 τον αδιάφορο βαθμολογικά Μ.Α. Ν. Μυλοτόπου και στέφθηκε πρωταθλητής στην Α1 της ΕΠΣ Πέλλας.

Το ματς ήταν μονόλογος των γηπεδούχων που έδειξαν από νωρίς τις προθέσεις τους κυριαρχώντας στον αγωνιστικό χώρο με αποτέλεσμα η επικράτησή τους να έρθει εύκολα αφού οι φιλοξενούμενοι παρότι προσπάθησαν κατά διαστήματα να απειλήσουν δεν τα κατάφεραν και γνώρισαν βαριά ήττα.

Στο 8’ ο Γιώργος Ελευθεριάδης με προσωπική ενέργεια έγραψε το 1 – 0 ενώ στο 28 ο Νίκος Παπαδόπουλος έγραψε το 2 – 0 με ωραίο πλασσέ. Στο 44’ ο Βαγγέλης Βακιάνης ανέβασε το σκορ γράφοντας το 3 – 0 για να γίνει το 4 – 0 στο 63’ από τον Γιάννη Κανωτίδη. Στο 76’ οι φιλοξενούμενοι κέρδισαν πέναλτι και ο Μπάμπης Σαββάκης το εκτέλεσε εύστοχα και έγραψε το 4 – 1 ενώ το τελικό 5 – 1 έγινε στο 84’ από το νεοεισελθόν Λάζαρο Ελευθεριάδη.

Άριστος ο διαιτητής Παναγιώτης Θεολόγου όπως και οι βοηθοί του Χρήστος Δεμερτζής και Μαρία Κουπαράνη καθώς επίσης και ο τέταρτος Στέλιος Κουκούλης.

ΑΛΜΩΠΟΣ: Χρήστου Παπασυμεών (66’ Δεμίρης), ΜΙΧΑΗΛΙΔΗΣ, ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ, Μπογδάνης, Ελευθεριάδης Γ. (56’ Μποζίνης), Παπαδόπουλος Ν. (67’ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΔΗΣ Λ.), Κανωτίδης, Δημητριάδης, Παντελίδης, ΒΑΚΙΑΝΗΣ.

Μ.Α. Ν. ΜΥΛΟΤΟΠΟΥ: Κατρατσέας, ΚΑΜΤΣΙΚΗΣ, Δουλκερίδης (33’ Χατζής), Σαββάκης, ΓΡΗΓΟΡΙΟΥ, Τσόρμπας Β., ΤΣΟΡΜΠΑΣ Ε., Χαμαλίδης (70’ Γρηγοριάδης), Γκότσης (46’ Βαιρλής), ΝΑΤΣΗΣ, Ρίτε.

Δείτε δηλώσεις και φωτογραφίες με ΚΛΙΚ ΕΔΩ!

10 σχόλια:

  1. τελος η χρονιά.Δικαια ο Αλμωπός αλλά και κρίμα και για τις άλλες υπόλοιπες πολύ καλές ομάδες που μαζεύτηκαν στην Α1.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. sygxaritiria sto Protathliti ALMOPO!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. kali sunexeia Almopara.Epomeno rantevou sta Moudania !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πολύς κόσμος στεναχωρήθηκε σήμερα στην ΑΡΙΔΑΙΑ με το Πρωτάθλημα φανταστείτε την έχει να γίνει με την άνοδο!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. του χρονου παλι με την ορμα θα παιζεις με αυτην την ομαδουλα που εχεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. 10.39 σ ευχαριστούμε για το ενδιαφέρον,σε συλλυπόμαστε για τη στεναχώρια σου,αλλα σ αυτη τη γιορτή χωράς κι εσύ.Γίνε μέλος της Αυτοκρατορίας και γούσταρε!Έχει άλλη νοστιμιά η ζωή όταν είσαι Αλμωπός!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. τωρα που εφυγε και η εφορια απο εκει μαλλον σε βλεπω να μεταναστευεις στα χειμαδια 11.01.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Η ΑΛΜΩΠΑΡΑ ΘΑ ΑΝΕΒΕΙ....ΜΠΡΑΒΟ ΣΕ ΔΙΟΙΚΗΣΗ,ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ,ΠΑΙΧΤΕΣ.ΣΤΑ ΜΟΥΔΑΝΙΑ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΙΠΛΑ ΣΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΒΑΓΓΕΛΗ ΝΤΙΣΙΕ, ΑΡΓΑ ΣΤΑΘΕΡΑ ΚΑΙ ΜΕΘΟΔΙΚΑ ΕΚΑΝΕΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΞΕΡΕΙΣ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΤΡΟΠΟ, ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΕΚΤΙΜΗΘΕΙ ΑΚΟΜΗ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ Η ΑΞΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΤΟΥ ΑΛΜΩΠΟΥ. ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ
    Γ.Κ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News