Τετάρτη 24 Απριλίου 2013

«Τα ευρήματα diabrotika στην Πέλλα δεν είναι απαγορευτικά για την καλλιέργεια επίσπορου καλαμποκιού»

«Τα ευρήματα diabrotika στην Πέλλα δεν είναι απαγορευτικά για την καλλιέργεια επίσπορου καλαμποκιού» τόνισε στον Ιορδάνη Τζαμτζή, ο Μόσχος Κορασίδης

«Τα ευρήματα του εντόμου diabrotika στην Πέλλα, δεν είναι απαγορευτικά για την καλλιέργεια επίσπορου καλαμποκιού».

Αυτό τόνισε σήμερα το πρωί, 24 Απριλίου 2013, ο Γενικός Γραμματέας κ. Μόσχος Κορασίδης στον Βουλευτή Πέλλας κ. Ιορδάνη Τζαμτζή, μετά την εξέταση των στοιχείων που τους κατέθεσε στον ο κ. Τζαμτζής, από τις Υπηρεσίες του Υπουργείου.

Ο κ. Κορασίδης, τόνισε ότι διαπιστώνονται μηδενικά ευρήματα του εντόμου diabrotika στο Νομό Πέλλας και θα συνεννοηθούν με την Περιφερειακή Ενότητα Πέλλας και τις Υπηρεσίες της Διεύθυνσης Αγροτικής Ανάπτυξης Πέλλας ώστε να προχωρήσει η διαδικασία για την Επίσπορη καλλιέργεια καλαμποκιού.

Ο κ. Τζαμτζής ζήτησε από τον κ. Κορασίδη η συνεννόηση με τις υπηρεσίες να γίνει άμεσα, διότι πάρα πολλοί αγρότες, περιμένουν από μέρας σε μέρα να σπείρουν καλαμπόκι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News