Πέμπτη 30 Μαΐου 2013

Αδέσποτα: Συλλογική λύση για τους 4 Δήμους της Πέλλας;

Σύμφωνα με πληροφορίες του Aridaia News

Ανεπαρκείς έχουν αποδειχτεί μέχρι σήμερα οι Δήμοι, όσον αφορά στο θέμα των αδέσποτων ζώων.

Είναι γνωστό, ότι σύμφωνα με τον νόμο 4039 / 12 άρθρο 9, οι Δήμοι υποχρεούνται να μεριμνούν για την περισυλλογή και τη διαχείριση των αδέσποτων ζώων συντροφιάς. Αυτό συνεπάγεται υποδομές και έμπειρο προσωπικό.

Οι Δήμοι της Π.Ε. Πέλλας αντιμετωπίζουν ειδικά τα τελευταία χρόνια τεράστιο πρόβλημα και κατά κοινή ομολογία έχουν σηκώσει τα χέρια ψηλά, γεγονός που κάνει την κατάσταση ακόμα πιο δύσκολη.

Την ίδια στιγμή, οι εθελοντικοί σύλλογοι βοηθούν όσο μπορούν με τα πενιχρά μέσα που διαθέτουν, ωστόσο διαμαρτύρονται στην πλειοψηφία τους, καθώς δεν έχουν τη βοήθεια που θα έπρεπε από τους Δήμους.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Aridaia News, σύντομα αναμένεται να δημιουργηθεί ένα κοινό μέτωπο από την πλευρά των τεσσάρων Δήμων της Π.Ε. Πέλλας, ώστε να αντιμετωπιστεί συλλογικά το πρόβλημα και πάντα στα πλαίσια που ορίζει ο νόμος.

2 σχόλια:

  1. μακάρι ! θετική εξέλιξη αυτή.καλύτερα όλοι μαζί γιατι εαν συνεχισουν να γεννανε τα αδέσποτα βλεπω τους ανθρώπους να φεύγουν στη σελήνη και να αυτός να γίνεται σκυλοπλανήτης.υγ εχω κι εγω σκυλί...αλλά τα αδέσποτα ειναι πρόβλημα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News