Δευτέρα 27 Μαΐου 2013

Δήμος Σκύδρας: Το 60% των πολιτών δεν πληρώνει για την ύδρευση

Ο Δήμαρχος Σκύδρας τόνισε ότι «θα πρέπει να συντονιστεί και ο πολίτης για τη χρήση τόσο της άρδευσης, όσο και της ύδρευσης»

Ενδεικτικά τη δύσκολης οικονομικής κατάστασης είναι τα στοιχεία που αφορούν στην ύδρευση του Δήμου Σκύδρας.

Ο Δήμαρχος Γιώργος Χοΐδης σε συνέντευξη που παραχώρησε στο Aridaia News (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) αποκάλυψε ότι σύμφωνα με τα στοιχεία του, το 60% των πολιτών του Δήμου Σκύδρας δεν πληρώνει για την ύδρευση.

Μάλιστα, ο κ. Χοΐδης μας έκανε γνωστό ότι το αντίστοιχο ποσοστό το 2001 ήταν...

...μόλις το 2,8%.

Ο Δήμαρχος τόνισε ότι «θα πρέπει να συντονιστεί και ο πολίτης για τη χρήση τόσο της άρδευσης, όσο και της ύδρευσης».

Και πρόσθεσε: «Αν δε συγχρονιστούμε όλοι και δεν ανταποκριθούμε στις υποχρεώσεις μας, ο Δήμος δεν θα μπορέσει να βγει από αυτή την κρίση».

Όπως είπε, «αναγκαστήκαμε για πρώτη φορά να πάμε να κόψουμε νερά, γιατί ορισμένοι πολίτες είναι απαράδεκτοι και ενώ έχουν την ευχέρεια δεν πληρώνουν. Κανονικά όλοι έχουν την ευχέρεια γιατί το ποσό είναι πολύ μικρό, γύρω στα 10 ευρώ».

Διαβάστε ολόκληρη τη συνέντευξη με ΚΛΙΚ ΕΔΩ!

2 σχόλια:

  1. μπραβο στον δημαρχο, αρκει να το κοβει μονο σε αυτους που δεν το πληρωνουν σκοπιμα και οχι σε αυτους που δεν εχουν τη δυνατοτητα να το πληρωσουν και φυσικα να μην κανει αλλου ειδους διακρισεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΤΟ ΠΑΡΤΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΣΚΥΔΡΑΣ ΚΑΛΑ ΚΡΑΤΕΙ 6 ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΜΕΣΑ Ο ΔΗΜΟΣ Η ΠΟΙΟ ΑΝΙΚΑΝΟΙ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΟΙ ΣΗΜΕΡΙΝΟΙ ΑΓΡΑΜΑΤΟΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News