Παρασκευή 24 Μαΐου 2013

ΒΙΝΤΕΟ: Ζέρζης και Πασόης στην... «αρένα» - Νέο «θερμό» επεισόδιο

Ο επικεφαλής της αντιπολίτευσης ανέβασε τους τόνους

Το πάγιο αίτημά του για ενημέρωση των πολιτών της Αλμωπίας σχετικά με τα χρέη του Δήμου ανά Δημοτική περίοδο, έθεσε για άλλη μια φορά ο Πέτρος Ζέρζης.

Ο επικεφαλής της αντιπολίτευσης ανέβασε τους τόνους και τόνισε ότι οι γενικεύσεις θα πρέπει να λάβουν τέλος.

Κάλεσε, λοιπόν, το Δήμαρχο να προγραμματίσει μία ανοιχτή εκδήλωση στο Ξενιτίδειο με την παρουσία των πολιτών και να γίνουν γνωστά όλα τα στοιχεία για τα χρέη του Δήμου και των Δημοτικών Επιχειρήσεων.

Ωστόσο, ο κ. Πασόης ανέφερε ότι γνωρίζει μόνο το σύνολο των χρεών και πως δεν σκοπεύει να μπει σε αυτή τη διαδικασία.

Μάλιστα, όπως θα δείτε και στο βίντεο, δημιουργήθηκε ένταση όταν Δημοτικοί Σύμβουλοι κατηγόρησαν τον Δήμαρχο για το ότι δήλωσε άγνοια για τα αναλυτικά στοιχεία.

 

13 σχόλια:

  1. ΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟ: Ο ΠΑΣΟΗΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΗΘΗΚΕ ΜΕ ΤΑ ΧΡΕΗ ΜΕ ΣΥΝΕΠΕΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΕΙ ΠΛΕΟΝ ΝΑ ΞΕΧΩΡΗΣΕΙ ΤΑ ΠΑΛΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥ. ΤΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕ ΓΡΑΦΙΚΟΣ ΝΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΕΙ ΤΗΝ ΑΔΡΑΝΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΣΤΕΡΗΣΗ ΤΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΦΡΑΣΗ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΛΕΦΤΑ. ΜΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΟΛΟΙ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΚΑΛΟΙ ΔΗΜΑΡΧΟΙ. Η ΜΑΓΚΙΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΕΡΓΑ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΣ ΛΕΦΤΑ. ΟΧΙ ΑΠΟ ΤΟ ΣΕΝΤΟΥΚΙ. ΓΙΑ ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΛΕΦΤΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΕΙΣ, ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΟΥΡΑΣΤΕΙΣ. ΓΙΑ ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΤΟΥΣ ΟΛΟΥΣ. ΥΔΡΩΣΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ΤΟΥΣ? ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΟΝΣΟΜΑΝΣΙΟΝ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΠΕΡΑΣΕΙ Ο ΕΝΑΣ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ. Η ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ ΒΕΒΑΙΑ ΥΠΑΡΧΕΙ: ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΛΕΦΤΑ. ΕΚΤΟΣ ΤΟ 1 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΠΟΥ ΚΟΣΤΙΖΟΥΝ ΟΙ ΜΙΣΘΟΙ ΤΟΥΣ. ΑΥΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΚΟΥΡΤΙΔΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ24 Μαΐου 2013 στις 7:03 μ.μ.

    ΦΙΛΕ,5,26 ΚΑΝΕΙΣ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΛΑΘΟΣ ΕΣΚΕΜΜΕΝΑ.Ο ΠΑΣΟΗΣ ΠΡΩΤΟΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΧΡΕΗ,ΟΥΤΕ ΘΑ ΑΦΗΣΗ.ΔΕΥΤΕΡΟΝ ΤΑ ΧΡΕΗ ΤΑ ΑΦΗΣΑΝ ΟΙ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΕΣ ΔΗΜ.ΑΡΧΕΣ.ΚΑΙ ΤΟΝ ΔΗΜΟΤΗ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΝΕΙ,ΠΟΣΩΣ ΤΟΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΠΟΙΟΣ ΑΦΗΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ.ΤΡΙΤΟΝ ΑΠΟ ΤΑ ΧΡΕΗ ΠΟΥ ΚΛΗΡΟΝΟΜΗΣΕ ΜΕΣΑ ΣΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ, ΠΛΗΡΩΣΕ ΗΔΗ 8 ΕΚΑΤ.ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΝΟΙΚΟΚΥΡΕΜΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΕΡΓΑ ΠΝΟΗΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΒΙΤΡΙΝΑΣ,ΟΠΩΣ Ο ΚΟΜΒΟΣκ.λ.π.ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΕ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΜΕ ΞΕΝΑ ΛΕΦΤΑ.ΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΠΙΟ ΚΑΛΑ ΤΟ ΞΕΡΟΥΝ ΟΙ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΙ ΕΠΙΜΕΛΗΤΕΣ ΜΕ ΤΙΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΕΣ ΤΟΥΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΔΟΣΗ ΔΙΑΤΑΓΩΝ ΠΛΗΡΩΜΩΝ ΑΠΟ ΤΟ 2002 ΚΑΙ ΕΝΤΕΥΘΕΝ ΠΑΡΑ ΟΙ ΔΗΜΟΤΕΣ ΤΩΝ ΤΟΠΙΚΩΝ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΩΝ ΤΗΣ ΕΠΑΡΧΙΑΣ ΜΑΣ.ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ ,ΨΑΞΕ ΤΑ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΥΠΗΡΧΑΝ ΚΑΙ ΔΥΟ ΚΑΙ ΤΡΕΙΣ ....ΜΙΣΘΟΙ.ΕΝ ΚΑΤΑΚΛΕΙΔΙ ΦΙΛΕ,ΤΟ ΠΑΡΤΥ ,ΤΕΛΕΙΩΣΕ.ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΜΕ ΞΕΝΑ ΛΕΦΤΑ ΝΑ ΚΑΝΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗ.ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΟΙΡΑΖΕΙΣ ΛΟΥΚΟΥΜΙΑ.ΓΛΥΚΑ,ΔΕΜΑΤΑ ΑΓΑΠΗΣ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΩΝ ΕΤΩΝ ΚΑΙ ΝΑ ΣΤΕΛΝΕΙΣ ΤΟΥΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ ΝΑ ΠΛΗΡΩΘΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΣΟΗ.ΤΑ ΛΕΜΕ ΑΥΤΑ.ΔΥΣΤΥΧΩΣ,ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΤΕ ΑΠΥΘΜΕΝΟ ΘΡΑΣΟΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΓΚΑΛΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΑΝΩ.ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΗΣΕΤΕ ΤΟΝ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΓΙΑ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ,ΑΛΛΑ ΤΟ ΗΘΟΣ,Η ΕΝΤΙΜΟΤΗΤΑ ΚΑΙ Η ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΤΑ ΣΤΗΝ ΑΤΖΕΝΤΑ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΤΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΑΜΠΑΚΙΕΡΑ ΔΕΝ ΛΕΣ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΚΟΥΡΤΙΔΗ. 1 ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΟ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΤΑ ΕΡΓΑ ΟΥΣΙΑΣ ΠΟΥ ΕΠΙΚΑΛΕΙΣΑΙ? ΟΥΤΕ ΤΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΗΣ IBM ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΤΟΣΑ.

      Διαγραφή
  3. kourtidi posa sou dinei o pasois gia na ton yperaspizesai sta blogs ??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΚΟΥΡΤΙΔΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ24 Μαΐου 2013 στις 7:45 μ.μ.

    ΦΙΛΕ,7,28,ΕΥΛΟΓΗ Η ΕΡΩΤΗΣΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΠΟΛΛΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΤΟΥ BLOG,ΛΟΓΩ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΑΚΟΥΓΑΜΕ ΚΑΙ ΒΙΩΝΑΜΕ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΩΣ.ΔΕΝ ΑΜΟΙΒΟΜΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ.Ο ΓΙΟΣ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΡΓΟΣ ΠΤΥΧΙΟΥΧΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΕΡΓΑΣΘΗ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΡΟΥΣΦΕΤΟΛΟΓΙΚΑ.ΟΤΙ ΚΑΝΩ ΤΟ ΚΑΝΩ ΕΠΕΙΔΗ ΘΕΛΩ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΩ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΑΙ ΤΑ ΝΕΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μπραβο Μπαμπη, και μονο που απαντας επωνημα κανω πασο, ασχετα αν συμφωνω η διαφωνω μαζι σου

      Διαγραφή
    2. ε πείτε μας τώρα ότι και οι συμβασιούχοι στα λουτρά και στο Δήμο είναι χωρίς βύσμα..Τι να πω τοτε είσαι ο μόνος σωστος...

      Διαγραφή
  5. Ω εχουμε και μανεκεν στο βιντεο βλεπω, η πασαρελα μας λειπει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Δεμιρη απο ποτε εχεις αποψη ?εσυ δεν εισαι υπολογος για μια χαμενη τετραετία του Δήμου? εσύ εισαι στο βιντεο που μιλάς με αυτό το ύφος? έναντι ποιού? λίγη τσίπα κύριε Δεμίρη δεν έβλαψε κανέναν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ρε φιλε τον ξερεις τον ανθρωπο και μιλας ετσι υποτιμητικα; ειναι κουβεντα αυτη;τι θα πει απο ποτε εχεις αποψη; ημουν παρων,απανταει στο δημαρχο που ισχυριζεται-αν ειναι δυνατον- οτι δεν εχει στοιχεια για τα οικονομικα και αμεσως μετα λεει οτι δεν το ειπε...απλα δεν φαινεται στο βιντεο . οσο για το αν ειναι υπολογος για κατι,αποψη σου,το σεβομαι,αλλα με επιχειρηματα οχι ετσι αοριστα. τελος,θεωρω ακραιο μκαι επικινδυνο να προσβαλλονται σοβαροι οικογενειαρχες και ανθρωποι με λεξεις τυπου:απο ποτε εχεις αποψη,λιγη τσιπα κτλ,εκτος αν στοιχειοθετειται η προσβολη.

      Διαγραφή
  7. απο τα δημοτικά συμβούλια με τα χειρότερα στελέχη όλων των εποχών μιλάμε.Η τραγικότητα σε ολο της το μεγαλείο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΣΑΣ ΨΗΦΙΣΑΜΕ ΚΙΟΛΑΣ ΣΑΝ ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΟΜΑΣΤΕ ΛΕΩ ΕΓΩ ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ ΟΛΟΙ....ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΕΙ ΘΕ ΕΡΘΕΙ Η ΩΡΑ ΓΙΑ ΨΗΦΟΥΣ ΑΛΛΑ ΜΗΝ ΑΚΟΥΣΩ ΚΑΝΕΝΑΝ ΝΑ ΜΕ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΛΑ .......ΟΤΙ ΝΑ ΝΑΙ ΕΙΣΤΑΙ ΜΙΑ ΒΟΗΘΕΙΑ ΖΗΤΗΣΑΜΕ ΓΙΑ ΤΑ ΛΟΥΤΡΑ ΓΙΑ 2 ΜΗΝΕΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΤΟ ΕΧΕΤΑΙ ΒΓΑΛΕΙ ΞΥΝΩ ΟΛΟ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ!!!!!!!!!!!!! ΠΑΛΙΟ ΜΑΜΕΛΟΥΚΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. xaxaxaxa
    gia poly gelio re
    . plaka exete
    san na einai se paidotopo

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News