Κυριακή 26 Μαΐου 2013

Δεν τα κατάφερε ο Αλμωπός - Μουδανιά και Νεόκαστρο φορτσάρουν για την άνοδο στη Γ' Εθνική

Διαβάστε τι έγινε στα σημερινά παιχνίδια

Ο Π.Ο. Ν. Μουδανιών και ο Αχιλλέας Νεοκάστρου είναι πλέον οι δύο διεκδικητές για την άνοδο στη Γ' Εθνική.

Διαβάστε τι έγινε στα σημερινά παιχνίδια:

 
ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΝΕΟΚΑΣΤΡΟΥ - ΑΛΜΩΠΟΣ ΑΡΙΔΑΙΑΣ 2 - 0

Εκμεταλλεύτηκε το δυνατό ξεκίνημα που έκανε ο Αχιλλέας Νεοκάστρου και πήρε τη νίκη επικρατώντας με σκορ 2 – 0 του Αλμωπού και έτσι θα τα παίξει όλα για όλα την τελευταία αγωνιστική.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν φουριόζοι στο παιχνίδι και πήραν το προβάδισμα από τα αποδυτήρια, ενώ πολύ γρήγορα ήρθε και το δεύτερο τέρμα που τους έδωσε ακόμα περισσότερη αυτοπεποίθηση για τη συνέχεια, ενώ οι φιλοξενούμενοι έδειχναν να έχουν αιφνιδιαστεί απόλυτα αφού το γρήγορο τέρμα τους άλλαξε τα πλάνα έχοντας όμως αρκετά νέα πρόσωπα στη σύνθεσή τους.

Στην επανάληψη το παιχνίδι ισορρόπησε καθώς ξύπνησαν οι φιλοξενούμενοι και προσπάθησαν να πιέσουν τους γηπεδούχους που είχαν επαναπαυτεί στο υπέρ τους σκορ χωρίς όμως να το πληρώσουν αφού οι παίκτες του Αλμωπού δεν βρήκαν.

Στο 1’ οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν όταν ο Γιώργος Σαμψωνίδης έγραψε το 1 – 0, ενώ σχετικά γρήγορα διπλασίασε τα τέρματά τους όταν στο 8’ ο Γιάννης Βαλδήρ έγραψε το 2 – 0 που έμελλε να είναι και το τελικό σκορ που δίνει ελπίδες στον Αχιλλέα ότι μπορεί την τελευταία αγωνιστική να πετύχει το θαύμα και να ανέβει στη Γ’ Εθνική καθώς αντιμετωπίζει εντός έδρας τα Μουδανιά και θέλει νίκη με δύο τέρματα για να οδηγηθεί σε αγώνα μπαράζ, ενώ με τρία τέρματα και πάνω παίρνει το εισιτήριο.

ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΝΕΟΚΑΣΤΡΟΥ: Σακελαρίδης, Βαλδήρ, Χαραλαμπίδης, Κουβατσίδης, Μπούφι, Παπαδόπουλος, Λαμπριανίδης, Ξαφέτης, Καφές, Σαμψωνίδης (66' Τοπαλίδης), Ντούλας (84' Μοσχόπουλος).

ΑΛΜΩΠΟΣ: Χρήστου, Μιχαηλίδης, Δεμίρης, Παπαγεωργίου, Ελευθεριάδης Θ. (66' Μονογενίδης), Ελευθεριάδης Γ., Παπαδόπουλος, Τσακώνης, Βακιάνης (36' Δημητριάδης), Σαββίδης (52' Παντελίδης), Μποζίνης.

 
Π.Ο. Ν. ΜΟΥΔΑΝΙΩΝ - Μ.Α. ΒΑΦΕΙΟΧΩΡΙΟΥ 2 - 0

Χωρίς να φορτσάρει ιδιαίτερα ο Π.Ο. Ν. Μουδανιών πήρε τη νίκη επικρατώντας με σκορ 2 – 0 του ΜΑ Βαφειοχωρίου και βρίσκεται κοντά στην άνοδο στη Γ’ Εθνική.

Το παιχνίδι ξεκίνησε με τις δύο ομάδες ορεξάτες για ποδόσφαιρο με τους γηπεδούχους να προσπαθούν να επιβάλουν τον ρυθμό τους, να έχουν μια υπεροχή όμως χωρίς να δημιουργούν τις μεγάλες φάσεις μπροστά στα καρέ των φιλοξενούμενων που ήταν πολύ καλοί στα αμυντικά τους καθήκοντα και προσπαθούσαν να βγουν στην επίθεση χωρίς όμως αποτέλεσμα. Προς το τέλος του ημιχρόνου οι γηπεδούχοι πίεσαν πιο έντονα και έφτασαν στο γκολ, ενώ νωρίτερα είχαν και δύο δοκάρια, με τους Κάρτα και Ταρασίδη.

Στην επανάληψη το ίδιο σκηνικό με τους γηπεδούχους να έχουν τον έλεγχο του αγώνα χωρίς όμως το θέαμα να είναι καλό αφού και οι δύο ομάδες κυμάνθηκαν στην μετριότητα, ενώ προς το τέλος οι γηπεδούχοι σιγούρεψαν τη νίκη τους και πάνε τώρα στο Νεόκαστρο να παίξουν για δύο αποτελέσματα για την άνοδο στη Γ’ Εθνική.

Στο 40’ οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ όταν ο Στέφανος Σπάσιτς έγραψε το 1 – 0 διώχνοντας το άγχος από συμπαίκτες και φιλάθλους, ενώ ουσιαστικά κλείδωσαν τη νίκη τους στο 83’ όταν ο Βαν Τόρες έγραψε το 2 – 0 για τα Μουδανιά.

Π.Ο. Ν. ΜΟΥΔΑΝΙΩΝ: Μπέλλος, Περπερίδης, Ζαμπούρης, Κατσόγλου, Καράγαλης, Κάρτας, Σπάσιτς, Κελεσίδης, Γεροθανάσης, Παναγιωτόπουλος, Ταρασίδης (46' Βαν Τόρες).

Μ.Α. ΒΑΦΕΙΟΧΩΡΙΟΥ: Θεοδωρίδης, Ηλιάδης Σ., Κουρουγιαννίδης, Ηλιάδης Ν. (90' Εκμέτσογλου), Νικολαΐδης, Κυπαρίσης, Κόλλα, Μανουσαρίδης (80' Πετράκης), Ευθυμιάδης, Γρηγοράκης (80' Κωτσάκης), Αναστασιάδης.

12 σχόλια:

  1. Μ΄ΑΡΕΣΕΙ ΠΟΥ ΤΑ ΧΩΡΙΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΘΑ ΑΝΕΒΟΥΜΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ενα μεγαλο μπραβο και στον προεδρο Κοντακο Νικο για οσα εκανε για την ομαδα κι ηταν πολλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. θα ηταν καλό να ψαξει κανείς σε όλη την Ελλάδα αν άλλη ομάδα τοπικού πρωταθλήματος είναι για 10μισο μήνες στα γήπεδα κάνοντας πρωταθλητισμό !! ετσι από περιεργεια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δηλαδη αυτες οι ομαδες που θα ανεβουν Γ εθνική τι έκαναν στο αντίστοιχο διάστημα, δεν εκαναν πρωταθλητισμό;;;;; Αυτοί παντως δικαιωθηκαν, εσύ? όσο διώχνεις εκκολαπτόμενα ταλεντα σε Βέροια, Απόλλωνα, Ολυμπιακό, Γερμανία κλπ καλό μέλλον δεν μπορείς να έχεις (το ίδιο ισχύει κ για τις αλλες ομαδες του νομού)

      Διαγραφή
    2. Καλα ρε φιλε, πλάκα μας κανεις? Δηλαδη θα πρεπει να κραταμε τα ταλεντα στις ομαδες του τοπικου και να τους στερουμε το μελλον να αναδειχθουν? Τοσο κομπλεξικος εισαι? Αντι να πεις μπραβο στον Αλμωπό που αναδικνυει ταλεντα και τους ανοιγει το μελλον, κατηγορεις την ομαδα αλλα και καθε ομαδα που κανει κατι αντιστοιχο? Τι να πω, κατι τετοιοι σαν κ εσενα κανουν το ποδοσφαιρο του Νομου μας να υστερει...

      Διαγραφή
    3. komπλεξικος είσαι και φαίνεσαι απο την μικρότητα που έχεις και δεν κατανοείς τα γραφόμενα. διαβασε να καταλάβεις τι εννοεί ο ποιητής. Γράφω για εκκολαπτόμενα ταλέντα, που όπου πηγαίνουν καταστρέφονται ή πετυχαίνουν ελάχιστα. Ζητούμενο είναι για αυτούς το καλυτερότερο και μονο στην ομάδα τους μπορούν να το πετυχουν, εφόσον ανεβάσουν την ομαδα τους στις εθνικες κατηγοριες. βλέπε παίκτες Εδεσσαικού Α΄Εθνικής. αναντούμ????

      Διαγραφή
  4. ΔΥΣΤΗΧΩΣ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΑΡΙΔΑΙΑΣ.ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙ ΜΕ ΤΑ ΧΩΡΙΑ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ.ΟΤΑΝ ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΩΡΑ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΟ ΑΝΤΙΠΑΛΟ ΠΑΘΑΙΝΕΙ ΠΑΤΑΤΡΑΚ!!!!!!!ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΖΗΤΑΤΕ ΧΡΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΓΩΝΙΖΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΡΙΖΑΡΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΨΑΛΟ ΤΟΤΕ ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΑΥΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ <> ΝΑ ΚΑΤΕΒΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΑΛΟΓΟ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΓΕΙΩΘΟΥΝ ΣΤΗΝ ΩΜΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ!!!!ΦΙΛΙΚΑ ΕΝΑΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΑΛΜΩΠΙΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. συμφωνω μαζι σου εν μερη...και γω φιλαθλος απο αλμωπια ειμαι και αρρωστος αλμωπος αλλα θελω αντικειμενικα να πω κατι... εχεις μια ομαδα που αποτελειται απο παιδια 16-20 χρονων...οι αλλες 3 ομαδες ειχαν κατι ντερεκια που παιζουν μπαλα κατια μπολικα χρονια. επισης μονο και μονο που τα παιδια ειναι απο την περιοχη μας και ΜΟΝΟ απο την περιοχη μας λεει πολλα. επισης συμφωνω και με τον 7:37 περι αποχωρησης παιχτων-ταλεντων. ναι οκ να μην φευγουν να κατσουν να ανεβασουν τον αλμωπο. και αυτους τους ρωτησες ομως τι θα κανουν στη ζωη τους? για μια καριερα παιζουν... χωρις λεφτα κατι παραπανω απο το να παιζεις με δικα σου παιδια δεν γινεται .. και καλα κανει κατ εμε ετσι οπως εχει το πραγμα... ας παιζω τοπικο για αλλα 2 -3 χρονια...μεχρι να ψηθουν οι υπαρχοντες παιχτες.. και μια παρατηρησηη που θελω να κανω ειναι οτι ενω δειξαμε στα μπαραζ οτι κατι μπορει να γινει , τελικα αποτυχαμε οχι γιατι δεν εχουμε καλο συνολο αλλα ενας λογος ειναι οτι ΔΕΝ ΕΙΧΑΜΕ ΤΣΑΜΠΟΥΚΑΑΑΑ....παιξαμε 2 ματς φωτια μεσα στην Αριδαια και παιζανε σαν κοτουλες .... τπτ αλλο... τα υπολοιπα αυτοι που ασχολουνται με διοικηση! φιλικα ενας αρρωστος αλμωπαρας

      Διαγραφή
  5. ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ ΜΕ ΤΟΝ 9.51.ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΑ ΜΠΑΡΑΖ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΜΙΛΑΝΕ ΑΠΟ ΜΟΝΑ ΤΟΥΣ.ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ ΑΠΛΑ Ο ΑΛΜΩΠΟΣ ΗΤΑΝ Η ΠΙΟ ΑΔΥΝΑΤΗ ΟΜΑΔΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΑΤΥΧΙΑ ΕΙΝΑΙ ΦΤΗΝΕΣ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. η ομάδα φιάχτηκε μάλλον για να βγει πρωταθλήτρια στο νομό χωρίς να ξέρει τι μπαραζ θα έδινε πότε θα τα έδινε και ποσοι θα έβγαιναν.Πέρασε απο τόσες δυσκολίες,πάλεψε με ομάδες πολυ δυνατές μέσα στο νομό προσπαθησε να πετυχει.
    Ο Αλμωπός σε αντίθεση με άλλες ομάδες δεν είχε μόνο στόχο την άνοδο όπως οι άλλοι.Ηταν υποχρεωμένος να βγάλει ταλέντα...να αναβαθμίσει τη δεύτερη ομάδα...να παρουσιάζετα οργανωμένος σε όλα τα επίπεδα...και να μην κοιτάει με ότ παικτες έβρισκε το στόχο του.Αυτές τις απαιτήσεις και τους στόχους δεν τους είχαν οι άλλες ανταγωνιστικές ομάδες.αυτό ειδα αυτο καταλαβα στην αγαπημενη μας ομαδα.Και οπως ολοι οι Αλμωπαρες παντα θα λέμε...δεν μας νοιάζει η κατηγορία και το γήπεδο που παίζουμε...ακολουθούμε την ομάδα παντού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ANTE TOY XRONOY PALEI DE PYRAZEI PERSH HTANE O MYLOTOPOS NA DOYME POTE UA BGALOYME OMADA APO TO NOMO MAS ,TA MPARAZ EINE KATASTROFH GIA THS OMADES MAS AS TO KATALABOYNE KAPOTE AMA UELOYNE NA EXOYNE KIALES OMADES SE PIO MEGALES KATHGORIES,,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. DEN PEIRAZEI PALIKARIA....TOY XRONOY PALI PRWTATHLITES STO TOPIKO...AYTO MAS NOIAZEI...NA KSESKIZOYME TA XWRIA TOY NOMOU....ZHTW O ISTORIKOS ALMWPOS...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News