Δευτέρα 27 Μαΐου 2013

Συνεχίζονται οι αιτήσεις συμμετοχής στο πρόγραμμα Κοινωνικού Τουρισμού του ΟΓΑ

Συνεχίζονται οι αιτήσεις συμμετοχής στο πρόγραμμα Κοινωνικού Τουρισμού, Εκδρομών και Δωρεάν παροχής Βιβλίων του ΟΓΑ, έτους 2013

Ο Δήμος Αλμωπίας σας ενημερώνει ότι συνεχίζεται το Πρόγραμμα Κοινωνικού Τουρισμού, Εκδρομών και Δωρεάν Παροχής Βιβλίων του ΟΓΑ/ΛΑΕ για το έτος 2013, το οποίο ξεκίνησε στις 14 Μαΐου και λήγει στις 14 Ιουνίου 2013.

Οι αιτήσεις μέσω των ΚΕΠ για τα προγράμματα του Λογαριασμού Αγροτικής Εστίας του ΟΓΑ για το έτος 2013, περιλαμβάνουν:

1. Πρόγραμμα Κοινωνικού Τουρισμού (6ήμερες διακοπές).

2. Εκδρομικό Πρόγραμμα (3ήμερες εκδρομές).

3. Δωρεάν Παροχή Βιβλίων.

ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΕΣΤΙΑΣ 2013 - ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΑΠΟ 14 ΜΑΙΟΥ ΕΩΣ 14 ΙΟΥΝΙΟΥ:

α) Τα Βιβλιάρια Υγείας Ο.Γ.Α. (ατομικό και των προστατευομένων μελών, τα οποία θέλει να συμμετέχουν στις διαθέσιμες παροχές μαζί του), θεωρημένα- σε ισχύ κατά την ημερομηνία υποβολής της αίτησης.

β) Το Δελτίο Αστυνομικής Ταυτότητάς του.

γ) ΑΜΚΑ.

δ) Απόκομμα πληρωμής σύνταξης (εφόσον υπάρχει) ή απόκομμα καταβολής εισφορών (αφορά ασφαλισμένους).

ε) Τα άτομα που λαμβάνουν σύνταξη λόγω θανάτου ασφαλισμένου ή συνταξιούχου του ΟΓΑ- χήρες με ανήλικο/α ορφανό/ά τέκνο/α το/α οποίο/α επιτροπεύονται από τη χήρα ή τρίτα πρόσωπα, θα πρέπει να προσκομίσουν και την επιστολή που τους έχει αποστείλει ο ΟΓΑ.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Η εξουσιοδότηση είναι υποχρεωτική όταν υποβάλλεται αίτηση από τρίτο πρόσωπο.

- Σε περίπτωση που τρίτο πρόσωπο προσέλθει για την υποβολή αίτησης συμμετοχής, θα πρέπει απαραίτητα να προσκομίσει το Βιβλιάριο Υγείας ΟΓΑ του αιτούντος, το ενημερωτικό σημείωμα Σύνταξης ή απόκομμα πληρωμής σύνταξης ή καταβολής εισφορών καθώς και νόμιμη εξουσιοδότηση.

5 σχόλια:

  1. Αν βρεθώ σε παρέα και ακούσω να μιλάει για διαφθορά κάποιος που πήγε διακοπές με τα κουπόνια του πατέρα ή του παππού του, θα τον καταγγείλω επώνυμα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. συγχαρητήρια, θα σώσεις τον κόσμο εσυ . πανιβλακα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ρε παλληκάρια 9.38΄και 9.29΄, τι είναι για σας διαφθορά; Μήπως για σας διαφθορά είναι όταν την κάνουν οι άλλοι, ενώ όταν την κάνουμε εμείς δεν είναι;

    σκληρός πανίβλακας(αλήθεια όποιος θέλει να σώσει τον κόσμο και δεν ανέχεται τις λαμογές, την κλοπή και τη διαφθορά, είναι πανίβλακας; 9,29)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. κλασική ελληναραδες 9.38 και 9.29 ΑΛΛΑΖΕΙ ΑΥΤΙ Ι ΧΏΡΑ ΜΕ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ?? ΠΟΤΕ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News