Τρίτη 28 Μαΐου 2013

Το ξέσπασμα του Πλούταρχου: «Με χρίσανε φασίστα, με δικάσανε! Με είπαν Χρυσαυγίτη! Μπράβο τους»

Δείτε το βίντεο

Σάλος ξέσπασε μετά τη συνέντευξη που έδωσε ο Γιάννης Πλούταρχος, ο οποίος είπε πως «θα ψηφίσω Χρυσή Αυγή, αν διαχειριστεί με σεβασμό τα προβλήματα των Ελλήνων».

Ο τραγουδιστής φανερά εκνευρισμένος και απογοητευμένος δήλωσε: 

«Δεν μπορώ να καταλάβω! Με χρίσανε κιόλας φασίστα, με δικάσανε! Μου βγάλανε την ετυμηγορία, ότι εγώ είμαι ακροδεξιός! Δεν με είπαν ΣΥΡΙΖΑ και ακροαριστερό, με είπαν Χρυσαυγίτη! Μπράβο τους! Συγχαρητήρια! Είναι πολύ ωραίοι τύποι!» Και πρόσθεσε στην κάμερα του Star: «Δεν μπορώ να καταλάβω!

«Είπα κάτι κακό; Είπα κάτι που πείραξε; Τοποθετήθηκε πολιτικά; Όχι! Λυπάμαι που συνέβη αυτό το πράγμα. Είπα απλά πως ο κόσμος έχει κουραστεί από τις διάφορες πολιτικές που ασκούν όλα αυτά τα χρόνια στον ελληνικό λαό και σαν παρατηρητής, διαπίστωσα πως μια μερίδα κόσμου, τραβήχτηκε από αγανάκτηση στα άκρα».

Και τόνισε πάλι όσα είχε πει και στην συνέντευξή του: «είμαι βαθειά δημοκρατικός, και πληγώνομαι να βλέπω την πατρίδα μου να ματώνει. Το 2013 να έχουν γεμίσει τα συσσίτια. Μα ο,τι είπα ούτε ένα θετικό σχόλιο; Δεν είπα αυτό που κάθονται και λένε κάποιοι "έξυπνοι"!»


Πηγή:www.gossip-tv.gr

4 σχόλια:

  1. δεν σε έχρισαν φασίστα ρε φασίστας ήσουν και σου βγήκε ..
    άκου βαθιά δημοκράτης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είναι ρε...τι σε νοιάζει εσένα; Κομπλεξικέ

      Διαγραφή
    2. ..ε πως δεν τον νοιαζει, πας μη συριζαιος ειναι φασιστας, μιλανε και οι στρουγκες της τρομοκρατιας, αλλα δεν πειραζει θα επανελθουν σιγα σιγα στα παλια ποσοστα.

      Διαγραφή
    3. ετσι ειναι δυστυχως.....αν δεν εισαι απλυτος εισαι κατ'αναγκην φασιστας.Αν αυτο δεν ειναι φασισμος,να βαζεις ταμπελες σε ανθρωπους τοτε τι ειναι;;;Σας ποναει οταν καποιος μιλαει υπερ της Ελλαδας......εσενα 3:30 να σου δωσω μια συμβουλη:ξεκινα με τα ποδια και σε 1 ωρα θα εισαι στην χωρα που αγαπας περισσοτερο.....

      Διαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News