Κυριακή 26 Μαΐου 2013

Ο Σταύρος Καραμαριάς πρόεδρος του Συνδέσμου Καθαριότητας Αλμωπίας

Όπως σας έχει ενημερώσει εδώ και αρκετό καιρό το Aridaia News

Την αντίδραση του Πέτρου Ζέρζη προκάλεσε το γεγονός ότι εδώ και πολύ καιρό δεν έχει συνέλθει το νέο Δ.Σ. του Συνδέσμου Καθαριότητας Αλμωπίας, ώστε να κατανεμηθούν οι ρόλοι.

Όπως σας έχει ενημερώσει εδώ και αρκετό καιρό το Aridaia News, πρόεδρος έχει αναλάβει ατύπως ο Σταύρος Καραμαριάς, ο οποίος θα παραμείνει σε αυτή τη θέση.

Μάλιστα, ο κ. Καραμαριάς έχει ήδη προχωρήσει σε κάποιες σημαντικές κινήσεις για τη σωστή λειτουργία του ΧΥΤΑ.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, απομένουν κάποιες λεπτομέρειες, ώστε να συνέλθει και επίσημα το νέο διοικητικό σχήμα, ωστόσο ο χρόνος είναι αμείλικτος.

7 σχόλια:

  1. μια που καθαρησε την πολη απο τα αδεσποτα...
    ηρθε η ωρα να καθαρησει και τα σκουπιδια..!!!

    ωχ..ωχ...ωχχχ...!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Α ΡΕ ΠΑΣΟΗ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΒΡΗΚΕΣ ΕΧΕΙΣ ΒΑΛΕΙ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΛΗΛΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΛΗΛΕΣ ΘΕΣΕΙΣ!!!!!ΚΑΛΔΕΡΜΤΖΗ ΕΡΓΑ!!!!!!!!!!!!!!!!
    ΚΑΡΑΜΑΡΙΑΣ ΧΥΤΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο Καραμαριας ειναι απ τα καλυτερα παιδια, απ αυτους που προσπαθουν, απ εξω ολοι καλα τα λετε, απο θεωρια σκιζετε, οσο για την κυρια με τα εργα....αντε καλα μεσανυχτα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο δήμος Αλμωπίας ΔΕΝ έχει ανάγκη από καλά παιδιά. Ικανούς και άξιους χρειάζεται.
      Όταν οι υποψήφιοι δήμαρχοι στελεχώνουν τα ψηφοδέλτιά τους επιλέγουν τους υποψήφιους με κριτήριο το πόσους ψήφους θα τους φέρουν. Δεν τους απασχολεί με ποιοιυς θα διοικήσουν το δήμο. Μοιράζουν τις αντιδημαρχίες για να κρατήσουν τις παραταξιακές ισορροπίες και αυτό το πληρώνουν ΟΛΟΙ οι δήμαρχοι

      Διαγραφή
    2. kαλα τα λες, ασχετοι ανθρωποι σε ποστα που προκαλουν γελιο...η κλαμα..

      Διαγραφή
  4. Που ειναι ο Τσαβδάρης οεο??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. εχω γραψει σχόλιο που δεν δημοσιεύτηκε και ειναι αποριας αξιο.Θα το πω πιο λεπτα και απορω εαν δεν δημοσιευτει πάλι.Τα στελέχη που απαρτίζουν το συγκεκριμένο δημ συμβούλιο ,από διαφορες συγκυριες,κατεληξαν να είναι οι περισσότεροι κατώτεροι των περιστάσεων!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News