Δευτέρα 27 Μαΐου 2013

Αριδαία: Μετακομίζει η συναυλία της Ελένης Τσαλιγοπούλου

Στο Εθνικό Στάδιο Αριδαίας

Λόγω ανυπέρβλητων τεχνικών προβλημάτων η εκδήλωση με την Ελένη Τσαλιγοπούλου θα πραγματοποιηθεί στο Εθνικό Στάδιο Αριδαίας.

5 σχόλια:

  1. eisitiria apo pou mporoume na paroume ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ ΕΙΔΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ Κ ΧΑΤΖΗΑΝΔΡΕΟΥ ΧΡΙΣΤΙΝΑ,ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΜΒΟΛΗ ,ΚΑΦΕ COFFEA, ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ ΤΟΥ ΓΗΠΕΔΟΥ ΚΤΛ.

      Διαγραφή
  2. ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΑΦΟΥ ΤΟ ΑΝΟΙΧΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΣΤΟ ΔΑΣΑΚΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΧΑΛΙ ΚΑΙ ΜΙΣΟ ΤΡΟΠΗ ΠΑΝΤΟΣ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑ ΤΕΤΟΙΟ ΣΤΟΛΙΔΗ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΤΕ ΧΑΜΟΣ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ ΝΤΡΟΠΗ ΣΤΟ ΔΗΜΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΣΤΑ ΕΙΣΗΤΗΡΙΑ, ΕΓΩ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΑΠΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΠΩΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΑΡΩ; ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ Ή ΚΑΠΟΙΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News