Κυριακή 26 Μαΐου 2013

Κόβει την ανάσα: Δείτε το μηνιαίο μισθό της Ελένης Μενεγάκη

Χρυσό συμβόλαιο για την διάσημη παρουσιάστρια

Γενναιόδωρο είναι το κανάλι της Κάντζας όσον αφορά στις απολαβές της Ελένης Μενεγάκη.

Η γνωστή παρουσιάστρια αμοίβεται με το ιλιγγιώδες ποσό των...

 ...125.000 ευρώ/μήνα.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας "Παραπολιτικά" 75.000 ευρώ πληρώνει το κανάλι, ενώ περίπου 50.000 ευρώ εισπράττει η ωραία Ελένη από τους χορηγούς της εκπομπής αλλά και από τα bonus τηλεθέασης.

7 σχόλια:

  1. ..γιατι την πληρωνουνε αυτην; τι παρουσιαζει; φανταζομαι αρλουμπες και χαχαχα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΠΡΟΚΛΗΣΗ..ΑΣΕΒΕΙΑ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΛΑΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. h kopelia plirwnetai apo idiotiko kanali kai xorigous den mas klevei gt den lete gia ta kratika kanalia px o kurios papadopoulos i kathe ekpompi stoixizei 120 xiliades eurw o misthos tou anerxetai stis 35 xiliades eurw kai sas peirakse i menegaki pou ta pairnei aop idioti magkia tis arkei vevaia na ta dilwnei stin eforia

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τι πληρωνει στην εφορία να μας πείτε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. kai kala kanei ... ta kratika orgia den anaferonte poythena

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. γιατι το ση χολη? αν και δεν μου αρεσουν αυτου του ειδους εκπομπες γιατι να μην τα ποαρει αν τα φερνει στο καναλι? ιδιωτικη επιχειρηση ειναι. κι εγω που εχω επιχειρησηαν ερθει ενας υπαλληλος και μου τριπλασιασει τη δουλεια θα του δωσω παραπανω. δεν τα τρωει απο το κρατος ουτε απο μας. εχουμε φτασει στο αλλο ακρο. ας σοβαρευτουμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Αυτοί που βλέπουν αυτές τις χαζοεκπομπές φταίνε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News