Πέμπτη 30 Μαΐου 2013

Δεν μετανιώνει η Παπαχρήστου - «Η Κανέλλη προκάλεσε τον Κασιδιάρη»

"Ο Ηλίας Κασιδιάρης εκφράζει τα λόγια του απλού πολίτη"

Η Βούλα Παπαχρήστου επέστρεψε μετά από σχεδόν ένα χρόνο στην ενεργό δράση και έλαβε μέρος στο Γκαλά της Φιλοθέης.

Σχολιάζοντας την τιμωρία της από την ΔΟΕ, τόνισε ότι δεν μετανιώνει για το ρατσιστικό Tweet ενώ πήρε θέση υπέρ του Ηλία Κασιδιάρη στο επεισόδιο με την Λιάνα Κανέλλη.

Η Βούλα Παπαχρήστου επέστρεψε στους στίβους αλλά και στην επικαιρότητα αφού με συνέντευξη που παραχώρησε στο STAR μίλησε για τον αποκλεισμό της, τον Κασιδιάρη και την αντιμετώπισή της από τους δημοσιογράφους.

«Δεν είπα καν τη λέξη μαύρος. Είπα Αφρικανός. Είναι σαν να έλεγα εσένα (τον δημοσιογράφο), Έλληνα.

Υπήρξαν πάρα πολλές επιπτώσεις στην ψυχολογία μου, στον τρόπο που έπρεπε να αντιμετωπίσω τους δημοσιογράφους. Ήταν ένα πράγμα που με έπνιξε.

Δεν μετάνιωσα γι' αυτό που έγραψα. Ήταν πλάκα αυτό που ανέφερα. Το είχε βάλει πάρα πολύς κόσμος και εγώ το αναδημοσίευσα. Είμαι παιδί ακόμη

Ο Ηλίας Κασιδιάρης εκφράζει τα λόγια του απλού πολίτη. Για το επεισόδιο με την Κανέλλη, δεν το ξεκίνησε ο ίδιος. Αν ήμουν εγώ στη θέση της, θα περίμενα την αντίδρασή του από τη στιγμή που τον προκαλούσα».

---
Πηγή: newsit.gr

6 σχόλια:

  1. οταν θα βαινεις στα καναλια να κλαιγεσαι επειδη σε πλακοσε στο ξυλο αυτο το <> παλικαρι, εμεις που δεν μας εκφραζει ο λογος του, τοτε θα γελασουμε με τα αστεια σου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Βουλα καλες διακοπες κοπελα μου κ καλα μπανια,προσοχη στο μαυρισμα μονο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ ΤΕΣΕΡΑ ΤΡΙΑΝΤΑ ΠΕΝΤΕ ΣΥΜΦΩΝΩ......ΚΑΤΑΡΧΕΙΝ ΚΟΠΕΛΑ ΜΟΥ ΕΣΥ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΑΛΗΤΡΙΑ ΔΕΝ ΡΩΤΗΣΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΕΚΦΡΑΖΕΣΕ ΠΙΟ ΚΑΛΑ ΘΑ ΗΤΑΝ ΚΑΛΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑ ΚΑΝΕΛΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. να της δ'ωσουμε ένα μετάλλιο παραπάνω της "αθλήτριας"... ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ!! Αν κ τη γνώμη σου δεν την υπολογίζει το συγκεκριμένο "μόρφωμα" γιατί είσαι γυναίκα....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News