Παρασκευή 31 Μαΐου 2013

Ντοκουμέντο από το σπίτι του Όσκαρ Πιστόριους - Αίμα παντού

Σοκάρουν οι εικόνες

Στη δημοσιότητα δόθηκαν φωτογραφίες από τη γεμάτη αίματα τουαλέτα, όπου ο Παραολυμπιονίκης Όσκαρ Πιστόριους κατηγορείται... ότι σκότωσε τη σύντροφό του τον περασμένο Φεβρουάριο.

Οι εικόνες δείχνουν την πόρτα της τουαλέτας δίπλα σε ένα ντους και δύο αυτοκόλλητες ταινίες, που έχει τοποθετήσει η αστυνομία στα σημεία στα οποία άφησαν τα ίχνη τους οι σφαίρες κάτω από το χερούλι της πόρτας.

Τα ντοκουμέντα αυτά, σύμφωνα με το τηλεοπτικό δίκτυο Sky News που τα έφερε στο φως, θα μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν από την υπεράσπιση ως ενισχυτικά της εκδοχής του Παραολυμπιονίκη κατά την ακροαματική διαδικασία που θα διεξαχθεί την προσεχή Τρίτη.


Υπενθυμίζεται, ότι ο Πιστόριους καταθέτοντας τον περασμένο Φεβρουάριο ενώπιον δικαστή είχε ισχυριστεί ότι σκότωσε τη φίλη του Ρίβα Στέενκαμπ κατά λάθος, καθώς την εξέλαβε για διαρρήκτη που είχε μπει στην τουαλέτα.

Μάλιστα, ο Νοτιοαφρικανός αθλητής είχε υποστηρίξει ότι μέσα στον πανικό του δεν είχε προλάβει να φορέσει τα προσθετικά μέλη του και ότι αργότερα κατάλαβε ότι είχε πυροβολήσει τη φίλη του.

Επιπλέον, ο Πιστόριους είχε ισχυριστεί ότι προσπάθησε να σώσει την φίλη του σπάζοντας την πόρτα με ένα μπαστούνι του μπέιζμπολ και ότι στη συνέχεια είχε καλέσει σε βοήθεια. 


Με βάση όλα τα παραπάνω έχει ιδιαίτερη σημασία για την υπόθεση το ύψος των σημείων στα οποία κατέληξαν οι σφαίρες, αφού η βαλλιστική έρευνα είναι αυτή που θα αποφανθεί ποια ήταν η γωνία σκόπευσης και εάν ο Πιστόριους όταν πυροβόλησε φορούσε ή όχι τα προσθετικά μέλη του.
---
Πηγή: directnews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News