Σάββατο 25 Μαΐου 2013

Σκάνδαλο: Πασίγνωστη παρουσιάστρια σε λεσβιακά όργια στη Μύκονο!

Έχει χάσει τον ύπνο της η γνωστη παρουσιάστρια

Σάλος έχει προκληθεί στη Μύκονο από τον... πρωταγωνιστικό ρόλο πασίγνωστης παρουσιάστριας σε βίντεο όπου καταγράφονται οι λεσβιακές περιπτύξεις της με γνωστή πορνοστάρ.

Κυριακάτικη εφημερίδα υποστηρίζει πως στο βίντεο καταγράφονται οι ερωτικές περιπτύξεις των εν λόγω κυριών οι οποίες έχουν γίνει το αγαπημένο θέμα συζήτησης στο νησί των ανέμων. 

 Σε ό,τι αφορά την ταυτότητά τους, η παρουσιάστρια έγινε γνωστή από διαγωνισμό ομορφιάς όπως και η πορνοστάρ όμως καμία από τις δύο δεν διανύουν και την καλύτερη περίοδο της καριέρας τους. 

Η γνωστή παρουσιάστρια τώρα φοβάται πάρα πολύ για την αποκάλυψη του ονόματός της ενώ το επίμαχο βίντεο έχει στα χέρια του, σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα, γνωστός καρδιοκατακτητής ο οποίος ακόμα δεν έχει κάνει γνωστές τις προθέσεις του σε ό,τι αφορά την δημοσιοποίηση του βίντεο.

Πηγή: www.gossip-tv.gr

4 σχόλια:

  1. Καλά... στη Μύκονο τι περιμένατε να γίνει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ο καρδιοκατακτητης της τι γυρευει στην Μυκονο? Μηπως κατι παρόμοιο με την φιλεναδα του?? Ρε κανενας πραγματικος ανδρας δεν συχναζει στην μυκονο , εκει ολοι γνωρίζουν εκ των πρωτερων τι γινεται , το νησι αυτο ειναι προορισμος για συκεριμενους ανθρώπους με συγκεκριμενα γούστα!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. an den pas mukono den aksizei na pethaneis.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News