Σάββατο 25 Μαΐου 2013

ΠΡΟΣΟΧΗ: Μην απαντάτε σε αυτόν τον αριθμό!

Ο αριθμός είναι ο 6946564862

Συνεχίζεται η παράνομη δραστηριότητα του κινητού που στέλνει σε ανυποψίαστους πολίτες μήνυμες με σκοπό να τους χρεώσει.

Ο αριθμός είναι ο 6946564862 και εξακολουθεί να στέλνει μηνύματα σε τυχαία επιλεγμένους συνδρομητές, όπως "Σε είδα το Σάββατο στην καφετέρια. Ο Σάκης μου έδωσε το κινητό σου" ή "Μόλις χώρισα με την Τζένη", "Καλησπέρα Καίτη μου, τι κάνεις" κλπ.

Φυσικά πρόκειται για απάτη με σκοπό να απαντήσετε και στη συνέχεια σας έρχονται μηνύματα για συμμετοχή σε διαγωνισμούς κλπ και στο τέλος έρχεται "το κοστούμι", δηλαδή ο λογαριασμός ο οποίος είναι από 30 μέχρι 300 ευρώ.

 
Το πιο συνηθισμένο από τα μηνύματα της σειράς είναι: ΣΕ ΕΙΔΑ ΕΧΤΕΣ ΣΤΗΝ ΚΑΦΕΤΕΡΙΑ ΚΑΙ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΣ ΠΟΛΥ. Ο ΣΑΚΗΣ ΜΟΥ ΕΔΩΣΕ ΤΩΝ ΑΡΙΘΜΟ ΣΟΥ. ΕΙΜΑΙ Η ΨΗΛΗ ΜΕΛΑΧΡΙΝΗ ΠΟΥ ΣΕ ΚΟΙΤΑΖΕ ΕΠΙΜΟΝΑ. ΘΑ ΧΑΡΩ ΝΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ!

Μην απαντάτε και φυσικά μην στήνετε καβγά με τον έτερον ήμισυ αν υπάρχει!

---
Πηγή: newsbomb.gr

5 σχόλια:

  1. αφου είναι δημοσιευμένο και πιθανών θα υπάρχουν καταγγελίες γιατί δεν το κάνει φραγη η εταιρία κινητής που είναι ο αριθμός

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. πολλοι απάντησαν και δεν έγινε τίποτα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εκτος απο αυτο το νουμερο υπαρχει και αλλο γι' αυτο προσεξτε !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΗΡΘΕ ΣΕ ΕΜΕΝΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΗΣΑ ΦΥΣΙΚΑ ..ΕΓΡΑΦΕ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΠΑΡΕΙΣ ΣΟΥ ΛΕΕΙ ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ ΑΦΗΣΤΕ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΣΑΣ.ΔΕΝ ΚΑΛΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News