Σάββατο 25 Μαΐου 2013

Επιστολή Καραμαριά στους Φιλόζωους της Αλμωπίας - «Κάνω ότι μπορώ»

Ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος Σταύρος Καραμαριάς

Επιστολή κατέθεσε πριν λίγο καιρό ο Σύλλογος Φίλων Ζώων Αριδαίας «Η Ελπίδα» στο Δήμο Αλμωπίας και στον αρμόδιο αντιδήμαρχο Σταύρο Καραμαριά, κοινοποιούμενη στο Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης, στην διεύθυνση κτηνιατρικής της ΠΕ Πέλλας καθώς και στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Έδεσσας.

Ο σύλλογος διαμαρτυρεται για την αδιαφορία και απραξία που δείχνει ο Δήμος ως προς τις υποχρεώσεις του και ζητά για πολλοστή φορά από το Δήμο Αλμωπίας να αναλάβει επιτέλους τις ευθύνες του, που απορρέουν από τον νόμο 4039 / 2012 για τα ζώα συντροφιάς και την προστασία τους.

Επίσης ζητά από τους αρμοδίους να ενημερώσουν τα μέλη του συλλόγου αλλά και τους κατοίκους του δήμου Αλμωπίας ποιες θα είναι οι ενέργειες από πλευράς του δήμου για το τόσο σοβαρό αυτό κοινωνικό θέμα.

(Διαβάστε την επιστολή του Συλλόγου με ΚΛΙΚ ΕΔΩ)

Λίγες μέρες μετά, ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος Σταύρος Καραμαριάς απάντησε στον Σύλλογο με το παρακάτω έγγραφο:


5 σχόλια:

  1. θα θα θα θα θα θα θα θα .......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ότι και να κάνεις εσύ και ο φιλοζωικός αν δεν μαζέψουν τα σκυλιά οι τζομπάνιδες και οι κυνηγοί δεν διορθώνετε η κατάσταση δυστυχώς (τα περισσότερα αδέσποτα είναι ημιαιμα τσομπανόσκυλα και κυνηγόσκυλα)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ας κάνουν κάτι γιατί εχουν μαζευτει πολλά αδεσποτα ρε παιδια.Γιατι δεν φιάχνουν σε ένα απομακρυσμενο σημείο , ενα οργανωμένο κυνοκομείο όπου οποιος θελει θα τα πηγαίνει τροφη κλπ? Η Εδεσσα που έχει κάτι τετοιο εδω και 20 χρονια πως τα καταφέρνει? κι όπως λένε όλοι....δεν εχω δει προσωπικά ποτε αδέσποτο στο πεζόδρομο της εδεσσας κι αυτο ,μπράβο ειναι υπερ τους.Καθαριότητα ειναι αυτο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αν είναι μόνο αυτό που μπορείς καραμαριά τότε είσαι πολύ λίγος..δεν μας έπεισες ούτε στο ελάχιστο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. "Λίγες μέρες μετά, ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος Σταύρος Καραμαριάς απάντησε στον Σύλλογο με το παρακάτω έγγραφο". Ε όχι και λίγες μέρες μετά! Σχεδόν ένα μήνα μετά και αυτό μετά από παρέμβαση του εισαγγελέα! Τόση σημασία δίνει ο αντιδήμαρχος στα θέματα της αρμοδιότητάς του..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News