Τετάρτη 29 Μαΐου 2013

Πρόταση Τσίπρα σε Σαμαρά για ντιμπέιτ

«Πρώτη φορά βλέπω αρνί να βιάζεται τόσο πολύ να ‘ρθει το Πάσχα»

Έντονη αντιπαράθεση ξέσπασε μεταξύ ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ μετά την πρόταση - πρόσκληση του Α. Τσίπρα προς τον Πρωθυπουργό για τηλεμαχία.

«Οποτεδήποτε ο κ. Τσίπρας αντιμετώπισε τον πρωθυπουργό, πήρε το μάθημά του. Εντωμεταξύ, ας προσπαθήσει να πείσει τους δικούς του» απάντησαν συνομιλητές του Πρωθυπουργού.

Ο Εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ Ά. Ασημακοπούλου, απαντώντας σε ερώτηση για το αίτημα του Αλ. Τσίπρα σημείωσε: «Πρώτη φορά βλέπω αρνί να βιάζεται τόσο πολύ να ‘ρθει το Πάσχα».

Ο Πρόεδρος τους ΣΥΡΙΖΑ από το βήμα της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ κατηγόρησε τον Α. Σαμαρά ότι απουσιάζει διαρκώς από το κοινοβούλιο και πρόσθεσε «Γιατί δεν έρχεται ανοιχτά να ανταλλάξουμε επιχειρήματα. Στη Βουλή έρχεται μια στους έξι μήνες. Αν δεν θέλει στη Βουλή, τον καλώ όπου θέλει και όπως θέλει. Είτε στη βουλή είτε στην τηλεόραση, σε εθνική εμβέλεια. Με όποιους όρους θέλει. Με όποιους δημοσιογράφους θέλει. Να αναμετρηθούμε με επιχειρήματα» είπε ο Α. Τσίπρας.

6 σχόλια:

  1. Πολιτικη δεκαετιας του 80, με μαγκιες και αερολογιες Μιστερ Αλεξης δεν πας μπροστα.Μαλλον ξυνεσε...θαλεγα κακως.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Απαντήσεις
    1. Aν με συναντησεις και δεις τα χερια μου θα καταλαβεις αν ειμαι βολεμενος γιδαρα, αν ειδικα σε χαιδεψω το μαγουλο τοτε θα νιωσεις την απαλοτητα του χεριου μου πολυ ποιο καλα.Και για να ξερεις αλανι, αλλοι ειναι αυτοι που στηριζουν τους βολεμενους, τους συνδικαλισταδες και της αρπαχτρες του κρατους, εκτος αν εισαι τοσο βλακας που δεν το βλεπεις...αλλα μαλλον με βλακα μιλαω.

      Διαγραφή
  3. ΤΣΙΠΡΑΣ, Ο ΜΑΓΑΛΟΣ ΠΑΠΑΤΖΗΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Το χειρότερο σενάριο:αφού ματώσουμε όλοι οι Έλληνες, τα καταφέρνει η τρικομματική, πετυχαίνουμε πρωτογενές πλεόνασμα, μας κάνουν και άλλο "κούρεμα", αρχίζουν επενδύσεις και η σταδιακή μείωση της ανεργίας, στρώνει το δημόσιο και μειώνονται οι τελμπελχανάδες αρχίζουμε και βλέπουμε πραγματικό φως στο τούνελ, ΚΑΙ ΞΑΦΝΙΚΑ έρχεται (με τη ψήφο του λαού) ο Αλέξης, ο Λαφαζάνης και οι ονειροπαρμένοι αριστεριστές αγκαλιά με τον Πάνο και τους ΑΝεξέλικτους ΕΛληνες, τους συνδικαλισταράδες, τους επιδοτούμενους αγροτοπατέρες και τα άλλα κρατικοταϊσμένα λαμόγια (που χάσανε το κουτάλι) και κυβερνούν (ή κάτι τέτοιο) την Ελλάδα. Σενάριο; μπορεί και όχι, αρκεί να θυμηθούμε ότι ψηφίσαμε το 09 τον Γιωργάκη για πρωθυπουργό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μ΄αρέσεις!
      Να το συνεχίσω και εγώ λίγο. Ανακαλύπτουμε και ότι στο υπέδαφος της χώρας είναι κρυμμένα 3 τρισεκατομμύρια σε υδρογονάνθρακες. Ξεχρεώνουμε και έχουμε εξασφαλίσει τη χώρα για τα επόμενα 883 χρόνια. Χάρη στα πολυδάπανα εξοπλιστικά που ΜΟΝΟ εμείς μπορούμε να αγοράσουμε πλέον, ξαναπαίρνουμε την Αγια- Σοφιά,την Κορυτσά, τη Φιλιππούπολη, το Εσκί Σεχίρ.
      Οι Έλληνες αναγνωρίζουν τις τιτάνιες προσπάθειες των Αντωνοβαγγελοφώτηδων εκλέγουν σε 221 συνεχείς εκλογικές αναμετρήσεις -με ποσοστό πάνω από 93%- τις πατριωτικές δυνάμεις της Αντωνοβαγγελοφωτικής παράταξης.
      Ο Τσίπρας αυτοκτονεί από την απόγνωσή του καθώς βλέπει τη χώρα να μετατρέπεται σε Εδέμ και την πολιτική του ύπαρξη να καθίσταται περιττή.
      Ματθαίος Γ. Σάρδης Ψυχίατρος – Ψυχοθεραπευτής κάνει και ύπνωση.
      Ό,τι πρέπει για την περίπτωσή σου. Θα σου πέσει και πιο φτηνά μια και εσύ δεν χρειάζεσαι ύπνωση. Πας όπως είσαι. Πλευρό άλλαξε μόνο μη συγκαείς και προσοχή στο κάδρο του Αντώνη πάνω από το κρεβάτι μη σου έρθει κατακέφαλα και ξυπνήσεις απότομα. Στερέωσέ το καλά.


      Διαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News