Παρασκευή 31 Μαΐου 2013

Αθωώθηκε η μητέρα του Άλεξ

Εναντίον της είχε καταθέσει μήνυση η ψυχολόγος Χριστίνα Αντωνοπούλου

Αθώα κρίθηκε από το Τριμελές Εφετείο Θεσσαλονίκης η μητέρα του μικρού Άλεξ από τη Βέροια, Νατέλα, η οποία κατηγορείτο για ψευδή βεβαίωση.

Εναντίον της είχε καταθέσει μήνυση η ψυχολόγος Χριστίνα Αντωνοπούλου, η οποία σε βιβλίο που συνέγραψε, υπό τον τίτλο «Άλεξ, η ιστορία μιας εξαφάνισης», έκανε αναφορά σε υποτιθέμενο κύκλωμα παιδεραστών που δρούσε στη Βέροια.

Σύμφωνα με τη συγγραφέα, μεταξύ των μελών του δήθεν κυκλώματος, ήταν κι ένας δικηγόρος της Βέροιας, ισχυρισμό τον οποίο διέψευσε η Νατέλα, καταθέτοντας στην εκδίκαση αγωγής που υπέβαλε ο δικηγόρος σε βάρος της ψυχολόγου.

Κατόπιν η τελευταία μήνυσε τη μητέρα του Άλεξ αλλά και τον δικηγόρο.

Το δικαστήριο αθώωσε αμφότερους.

3 σχόλια:

  1. καλα δεν ντρεπεστε κανεικαι μηνυση στην ατυχη μανα που εδω και χρωνια ψαχνει το παιδι της...ντροπη στην κυρια που εκανε μηνυση ντροπη και παλι ντροπη.....στην κυρια που τολμησε και εκανε μηνυση

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΞΕΡΩ ΠΟΛΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ ΣΙΓΟΥΡΑ ΚΡΥΒΟΝΤΑΝ ΜΕΓΑΛΑ ΚΕΦΑΛΙΑ ΑΠΟ ΠΙΣΩ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΕΠΙΤΕΛΟΥς ΑΦΗΣΤΕ ΤΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΗΣΥΧΗ. ΖΕΙ ΕΝΑ ΚΘΗΜΕΡΙΝΟ ΔΡΑΜΑ. ΟΛΟΙ Ο ΓΟΝΕΙΣΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΝΟΗΣΟΥΜΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΒΙΩΝΕΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News