Πέμπτη 30 Μαΐου 2013

Συζήτηση για τα προβλήματα του Δημοτικού Ωδείου Αριδαίας

Πρόσκληση σε συζήτηση για την πορεία του Δημοτικού Ωδείου Αριδαίας

Ανακοινώνεται ότι την Δευτέρα 03/06/2013 και ώρα 8.00 μ.μ. στον χώρο του Ξενιτίδειου Δημοτικού Ωδείου Αριδαίας, θα πραγματοποιηθεί συζήτηση – ενημέρωση για τα συνεχιζόμενα προβλήματα του Ωδείου, έτσι ώστε να γίνουν έγκαιρα οι κατάλληλες κινήσεις από όλους τους υπεύθυνους για να διασφαλιστεί η βιωσιμότητα και η ομαλή λειτουργία του Ωδείου κατά την έναρξη της επόμενης σχολικής χρονιάς.

Απαραίτητη κρίνεται η συμμετοχή όλων των γονέων των μαθητών, των καθηγητών του Ωδείου καθώς και όσων ενδιαφέρονται να ενημερωθούν για το θέμα.

Μία πρωτοβουλία γονέων μαθητών Δημοτικού Ωδείου Αριδαίας

1 σχόλιο:

  1. οι υπευθυνοι ποιοι ειναι?δε καταλαβα.και ποια τα προβληματα?προπαγανδα προεκλογικη ειναι?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News