Δευτέρα 27 Μαΐου 2013

Πέλλα: Δείτε πόσα άτομα ψήφισαν στις εκλογές της ΟΝΝΕΔ

Τι δήλωσε ο Πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Πέλλας Λάκης Βασιλειάδης

Κάθε προσδοκία ξεπέρασε η συμμετοχή των νέων του Ν. Πέλλας στις εκλογές για την ανάδειξη νέου Προέδρου της ΟΝΝΕΔ.

Συγκεκριμένα, στα Γιαννιτσά ψήφισαν 462 άτομα, στην Κρύα Βρύση 226 άτομα, στη Σκύδρα 202 άτομα, στην Αριδαία 57 άτομα και στην Έδεσσα 33 άτομα.

Σύμφωνα με τα παραπάνω στοιχεία, ο συνολικός αριθμός ανέρχεται στα 980 άτομα, κατατάσσοντας την Πέλλα αριθμητικά πολύ ψηλά σε σχέση με άλλους Νομούς οι οποίοι δεν είχαν ανάλογη συμμετοχή.

Ο Πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Πέλλας Λάκης Βασιλειάδης, μιλώντας στο Aridaia News, ευχαρίστησε όλους τους νέους και όλες τις νέες που συμμετείχαν στην εκλογική διαδικασία και έστειλαν ένα δυνατό μήνυμα για την ιστορική παράταξη της Νέας Δημοκρατίας, δηλώνοντας παρών στις διαδικασίες. Επίσης, ο κ. Βασιλειάδης ευχήθηκε καλή επιτυχία στο νέο Πρόεδρο, τον οποίο περιμένει σκληρή δουλειά.

24 σχόλια:

  1. ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΚΑΙ ΟΙ 980 ΠΑΙΔΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΩΝ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΠΕΛΛΑΣ.
    ΜΕ ΤΟ ΔΙΚΙΟ ΤΟΥΣ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΝΔ, ΜΙΑΣ ΚΑΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΤΕΒΑΣΕ ΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ ΤΩΝ ΕΡΓΑΤΩΝ, ΤΩΝ ΠΑΤΕΡΑΔΩΝ ΤΟΥΣ, ΣΤΑ 450 ΕΥΡΩ ΤΟ ΜΗΝΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΑΠΟ ΠΟΤΕ ΤΑ ΠΡΟΒΑΤΑ ΕΧΟΥΝ ΛΟΓΟ ΚΑΙ ΛΕΝΕ ΚΑΙ ΕΞΥΠΝΑΔΕΣ? ΕΙΜΑΙ ΑΝΕΡΓΟΣ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΘΑ ΔΙΟΡΘΩΣΕΙ ΤΙΣ ΒΛΑΚΕΙΕΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΟΙ ΑΠΟΓΟΝΟΙ ΤΩΝ ΒΑΣΙΛΕΩΝ, Ο ΚΩΣΤΑΚΗΣ ΚΑΙ Ο ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΟΔΗΓΗΣΑΝ ΕΔΩ.
      ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΣ ΣΕ ΕΚΦΡΑΖΕΙ. ΠΡΟΒΑΤΟ, Ε ΠΡΟΒΑΤΟ. ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΕΙΣΑΙ ΠΡΟΒΑΤΙΝΑ.

      Διαγραφή
  2. profanws kai oi 980 den einai paidia tou kanape san esena.sxoliazontas mono mprosta apo ena pc xwris antiprotasi. i kriti einai swsti me epeixirimata omws...xwris ayta apla einai mia akoma (exipnada).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. γιατι φιλε 4.40 ο σαμαρας και η οννεδ εχουν την καλυτερη προταση για την Ελλάδα???οι μισθοι πεφτουν συνεχως...η ανεργία στα ύψη...και ακόμα πιο κάτω πάμε..αλλά ναι ξέχασα..έρχεται η ανάπτυξη

      Διαγραφή
    2. ..φυσικα και ερχετε η αναπτυξη, τι θες δηλαδη κρατικοδιαιτε ντενεκε, αυτα που ξερατε να τα ξεχασετε χαραμοφαηδες, καλα που υπαρχει ο Σαμαρας και θα δουμε φως στο τουνελ της αρπαχτης και του βολεματος.Λοιπον τενεκεδες κρατικοδιαιτοι πρεπει να το καταλαβετε, τελος οι μαλακιες, εκτος αν ερθει ο συριζα και δειτε παλι φως...αιντε ολοι μαζι ντενεκεδες συριζα η νεο πασοκ πειτε το οπως θελετε, και φτου κι απ την αρχη

      Διαγραφή
  3. Ειναι τα παιδια των βολεμενων και πιθανον και τα ιδια εχουν παρει τις υποσχεσεις η τα εχουν βολεψει σε διαφορες θεσεις που εχουν καπαρωσει για χρονια ειτε εποχιακα ειτε μονιμα...πιθανον ειναι παρα πολυ ευχαριστημενοι ολοι αυτοι με τις αυτοκτονιες των πολιτων καθημερινως,πιθανον εχουν μαρμελαδα στα ματια και δεν βλεπουν τι γινετε ατην κοινωνια...δεν αντιλαμβανονται οτι η Ελλαδα εχει πλεον η Ουγκαντα της ευρωπης..να εισαι σιγουρος πως ολοι αυτοι (ειδικα καποιοι απο την Κρυα Βρυση) δεν παιρνουν τον μισθο πεινας που εχει φτασει η ΝΔ και το αμερικανακι ο προεδρος τους στα 450 ευρω.Ισως να μην εχουν πληρωσει ποτε τους χαρατσια (γιατι τα πληρωνει ο βολεμενος μπαμπας τους),να μην εχουν πληρωσει πορε τους ΔΕΗ που καθημε μηνα αυξανει τα τιμολογια (γιατι μενουν με τον βολεμενο μπαμπακα τους).Και πανηγυριζουν και ενα κομμα που το εχουν καταντησει σε YES MAN...οι δηθεν αντιμνημονιακοι που τελικα ψηφισαν και τα 2 μνημονια γιατι ετσι τους ειπανε τα αφεντικα τους να κανουν..πανηγυριζουν γιατι εχουν εκλεξει προεδρο στην ΟΝΝΕΔ ( που το μονο που κανει ειναι να χειροκτροταει στα συνεδρια)...καληνυχτα βολεμμενα αγορακια και κοριτσια...ΣΑΣ ΦΤΥΝΟΥΝ ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΨΙΧΑΛΙΖΕΙ...ΒΓΑΛΤΕ ΤΗΝ ΜΑΡΜΕΛΑΔΑ ΑΠΟ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΥΤΙΑ...Ο ΚΟΣΜΟΣ ΠΕΙΝΑΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟ ΠΡΟΕΔΡΟ ΣΑΣ..

    Υ.Σ. Ο Σημερινος προεδρος του κομματος δεν ειναι αυτος που ειχε ριξει την κυβερνηση του Μητσοτακη το 93?
    Ο σημερινος προεδρος δεν ειναι αυτος που ειχε υδρισει την ΠΟΛ.ΑΝ και σας εκανε να χανετε της εκλογες συνεχως?
    Ο σημερινος σας προεδρος ειχε κανει 800 προσληψεις στο μουσειο ακροπολης και σε αρχαιολογικους χωρους που κατα συμπτωση η μοναδικη υποψηφιοι που ειχαν τα προσοντα ηταν ολοι απο την Καλαματα?

    Πρεπει να ειστε πολυ περηφανοι για ολα αυτα που σας εχει κανει...

    ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΒΟΛΕΜΕΝΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ..και εγω ξεκαρδιστικα με το κρατικοδιαιτο λουφαδορικο πιπινι, ακου 4.52 δεν μας πειθεις, οσο και να γαυγιζεις ο λαος σ εχει γραμμενο, οι μαλακιες που γραφεις δεν εχουν καμια σχεσει με τη σημερινη πραγματικοτητα, θες δε θες αυτος θα στρωσει τα πραγματα, τωρα κανε μια ομελετα βαλε και λιγο πιπερι και νιωσε την ηδονη της..τσαο τσαο..

      Διαγραφή
    2. ΔΙΑΒΑΖΩ ΤΟΝ 4.52 ΚΑΙ ΝΙΩΘΩ ΟΤΙ ΓΥΡΙΣΑ ΠΙΣΩ 30 ΧΡΟΝΙΑ."ΑΜΕΡΙΚΑΝΑΚΗ"ΚΛΑΣΙΚΗ ΑΤΑΚΑ ΤΩΝ ΚΟΥΚΟΥΕΔΩΝ ΤΗΣ ΔΕΚΑΕΤΙΑΣ ΤΟΥ 80.Ο ΤΥΠΟΣ ΤΩΡΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΝΟΜΙΖΕΙ ΟΤΙ ΜΑΣ ΚΑΤΑΤΡΟΠΩΣΕ.ΟΛΑ ΤΟΥΣ ΦΤΑΙΝΕ ΕΚΤΟΣ ΑΠ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ.ΟΛΟΙ ΚΟΙΜΟΜΑΣΤΕ ΕΚΤΟΣ ΑΠ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ.ΑΚΟΥ ΛΕΕΙ ΑΥΤΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΕΡΙΞΕ ΤΗ Ν.Δ.; ΑΡΕ ΕΛΛΑΔΑ, ΜΕ ΤΕΤΟΙΑ ΓΕΛΟΙΑ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΑ ΠΟΥ ΝΑ ΔΕΙΣ ΦΩΣ.

      Διαγραφή
  4. Ο 4:40 θελει λεει επιχειρηματα???
    Παρε την απαντηση και ολα τα επιχειρηματα που ζητας απο τον ιδιο τον Προεδρο σου (μαλλον πρεπει να ηταν υπο την επιροια καποιων ουσιων οταν τα ελεγε ολα αυτα που ακουγονται στο παρακατω βιντεο...ΔΕΙΤΕ ολοι να κανετε κοιλιακους απο το γελιο μ αυτα που λεει ο Σαμαρας λιγο πριν γινει κυβερνηση...

    http://www.youtube.com/watch?v=sab3shGAC28

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ..χα..χα.χα κατσε να κανω και κοιλιακους..εκανα, χα..χα..μα ποσο χαχας εισαι ρε πιπι. ποιος νομιζεις οτι εισαι, νομιζεις οτι μας πειθεις και οτι κανεις πολιτικη; αντε ρε πιπι μας εκανες και γελασαμε με τα επιχειρηματα σου..ΔΕ ΜΕ ΛΕΣ; τρως πολυ μαρουλι;

      Διαγραφή
  5. κριμα νεα παιδια να πιστευουν σε κομματα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΜΑΖΙ ΣΟΥ Κ ΕΓΩ, ΤΕΛΟΣ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ, ΧΟΥΝΤΑ ΘΕΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΘΑ ΣΤΡΩΣΟΥΝ ΟΛΑ, ΕΤΣΙ 5.45;

      Διαγραφή
  6. όταν για να κρίνετε η να καυτηριάσετε τα παιδιά αυτά θα αποκτήσετε το θάρρος να το κάνετε ανώνυμα και αντρίκια για να πάρετε και την επώνυμη απάντηση τότε τα ξαναλέμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΕΓΩ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ 4΄52 ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΕΙΤΕ ΑΝΕΡΓΟΙ ΕΙΤΕ ΑΓΡΟΤΕΣ ΕΙΤΕ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ...ΔΕ ΞΕΡΩ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΔΗΜΟΣΙΑ ΘΕΣΗ!ΑΛΛΑ ΛΟΓΙΑ ΝΑ ΑΓΑΠΙΟΜΑΣΤΕ ΕΙΣΑΙ!ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΑΥΤΑ ΕΦΕΡΑΝ ΤΗΝ ΑΛΛΑΓΗ ΜΕ 1000 ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΑΝ...ΟΤΑΝ ΒΡΕΙΣ ΑΝ ΒΡΕΙΣ ΔΗΛΑΔΗ ΚΑΠΟΙΟΝ ΤΟ 2013 ΝΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΙΝ ΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 5 ΑΤΟΜΑ ΣΕ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΚΑΝΤΟ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΜΠΡΑΒΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΣΙΓΑ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕ Ο ΒΟΡΕΙΟΚΟΡΕΑΤΗΣ....ΚΑΚΩΣ ΤΟΥ ΑΠΑΝΤΑΣ

      Διαγραφή
  8. η κοπελα μου οταν ψηφισε στη σκυδρα στις 18:00 ειχαν ψηφισει 100 ατομα.μας δουλευετε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Οι πρώτοι 100 ψήφισαν όλη τη μέρα μέχρι τις 18.00'μ.μ. & Οι άλλοι 102 μέσα σ'ενα τέταρτο πριν βγεί δηλ. η τελική ανακοίνωση για συμμετοχή ... 980 ατόμων ! Έτσι γίνεται φίλε σ'αυτές τις διαδικασίες, που δεν έχουν αντίκρισμα στην κοινωνία. Φαντάζεσαι τι δύναμη έχουν & πόσα θα μπορούσαν να καταφέρουν 1.000 πραγματικά προβληματισμένα νέα παιδιά, που έχουν αποφασίσει να αμφισβητήσουν, να διεκδικήσουν αγωνιστικά λύσεις για τα προβλήματα των νέων της Πέλλας; Δεν τους θέλουν όμως για κάτι τέτοιο, αλλά για να μαζεύουν "κομματικά κουκιά" χωρίς ενεργή παρουσία και θα τους ξαναδούμε σαν αριθμό στις επόμενες ψηφοφορίες για την ΟΝΝΕΔ , τη ΝΔ ή κάποιο τοπικό βουλευτή.
      Δυστυχώς τέτοια νεολαία θέλουν τα κόμματα εξουσίας....

      Διαγραφή
    2. ΕΕΕ ηταν μαζικη η προσελευση του ΛΑΟΥ της Νεας Δημοκρατιας..και ξαφνικα γινα 300..δουλευουν τον ευατο τους και τον κοσμο μαζι.

      Διαγραφή
    3. Μα ειναι δυνατον?ποιον νομιζουν οτι δουλευουν?εμεις δε βλεπαμε τι γινεται εκει περα?

      Διαγραφή
    4. 33 στην Εδεσσα και 200 στη Σκυδρα που δε μπορει να βγαλει δεξιο Δημαρχο ουτε για αστειο.Ποιον νομιζουν οτι δουλευουν.μαλλον ετοιμαζονται διαγραφες

      Διαγραφή
  9. Ορισμένοι λαλάκες ακόμη πιστεύουν ότι θα τους βάλουν στο δημόσιο! Μόνο με μεταμόσχευση εγκεφάλου θα βγει απ το κεφάλι μερικών η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ..ευτυχως δεν ακολουθουν εσενα...κιφινα του δημοσιου

      Διαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News