Κυριακή 26 Μαΐου 2013

Αλμωπία: Διχάζει τη Δημοτική Αρχή ο Κλεισούρης - Αγεφύρωτο το χάσμα

Ο ίδιος εμφανίστηκε διατεθειμένος να συνεχίσει το έργο του κάτω από οποιεσδήποτε συνθήκες

Σε μία προσπάθεια να κατευνάσει τα πνεύματα σε σχέση με τον Συμπαραστάτη του Δημότη και της Επιχείρησης Σταύρο Κλεισούρη προχώρησαν μέλη της πλειοψηφίας του Δήμου Αλμωπίας.

Συγκεκριμένα, κατά τη διάρκεια της Συνεδρίασης του Δ.Σ. Αλμωπίας ο Νίκος Παρούτογλου ζήτησε το λόγο και τόνισε ότι αν και κάποιοι θέλουν να βγάλουν προς τα έξω ότι υπάρχει κόντρα της Διοίκησης με τον κ. Κλεισούρη, αυτό δεν ισχύει.

Μάλιστα, ο Δήμαρχος συνέχισε την ίδια ρητορική λέγοντας ότι η παράταξή του τον πρότεινε γι’ αυτή τη θέση και τον στηρίζει.

Από την άλλη, ο Νίκος Αποστολίδης, ο οποίος δηλώνει ένθερμος υποστηρικτής του κ. Κλεισούρη, απάντησε ότι κάποια μέλη της πλειοψηφίας λένε για τον Συμπαραστάτη «τι φίδι βάλαμε στον κόρφο μας».

Ο ίδιος ο κ. Κλεισούρης πάντως παραδέχτηκε ότι δεν είναι όλα ρόδινα, καθώς υπάρχουν τριβές και με τη συμπολίτευση και με την αντιπολίτευση. Άλλωστε, αυτό το έχει δηλώσει και σε παλαιότερη συνεδρίαση και είναι γνωστό ότι οι σχέσεις του με τη Δημοτική Αρχή έχουν μπει στον πάγο, με εξαίρεση κάποια συγκεκριμένα άτομα.

Όσο γι’ αυτό που ανέφερε ο κ. Αποστολίδης, δεν απέχει και πολύ από την πραγματικότητα, καθώς όντος υπάρχουν αρκετά μέλη της διοίκησης (ακόμα και Αντιδήμαρχοι) που ακούνε το όνομα του Συμπαραστάτη και… τρέχουν να κρυφτούν!

Πάντως ο ίδιος εμφανίστηκε διατεθειμένος να συνεχίσει το έργο του κάτω από οποιεσδήποτε συνθήκες.

2 σχόλια:

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News