Παρασκευή 24 Μαΐου 2013

Απίστευτο: Νεαρός βίασε την κατσίκα του γείτονα!

Σκηνές απείρου κάλλους σε δικαστήριο - Ο δράστης βίασε την κατσίκα σε στάβλο συγχωριανού του

Μια περίεργη υπόθεση βιασμού εκδικάστηκε πριν λίγες μέρες σε επαρχιακό δικαστήριο της Κρήτης, όπου κατηγορούμενος ήταν ένας 25χρονος και θύμα του… η κατσίκα του γείτονα.

Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, ο νεαρός συνελήφθη επ ΄αυτοφώρω να βιάζει την κατσίκα μέσα στον στάβλο που διατηρούσε ο γείτονας του, έξω από το χωριό.

Σύμφωνα με το mellon.gr, ο εικοσιπεντάχρονος κατ’ επανάληψη ερχόταν σε σεξουαλική επαφή με το τετράποδο και κίνησε τις υποψίες σε άλλο συγχωριανό, που έβλεπε πολλές φορές τις απογευματινές ώρες, να βγαίνει από τον στάβλο.

Ειδοποίησε τον ιδιοκτήτη και η συνέχεια… ήρθε στο δικαστήριο, που επέβαλε στον δράστη ποινή φυλάκισης 16 μηνών και μετά από την έφεση που άσκησε ο καταδικασθείς, αφέθη ελεύθερος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News