Τετάρτη 29 Μαΐου 2013

Συγκλονιστικό βίντεο - Η γοργόνα που «τάραξε» τα νερά

Ένα πλάσμα που μοιάζει με γοργόνα

Τον γύρο του κόσμου κάνει το βίντεο που προέβαλε αποκλειστικά την περασμένη Κυριακή το κανάλι της συνδρομητικής τηλεόρασης «Animal Planet» και στην οποία διακρίνεται στα βράχια ένα πλάσμα που μοιάζει με γοργόνα.

Στο συγκεκριμένο βίντεο που προβλήθηκε διεθνώς από το «Animal Planet» απεικονίζεται ένας νεαρός σε μια πόλη του Ισραήλ κοντά στη Χάιφα, ο οποίος ενώ μιλά προς την κάμερα διακρίνει στα βράχια ένα πλάσμα που μοιάζει με γοργόνα.


Το πλάσμα αυτό με ουρά ψαριού, σώμα και κεφάλι ανθρώπου, ξεγλιστρά και χάνεται στα νερά με το που αντιλαμβάνεται την ανθρώπινη παρουσία.

Όπως είναι φυσικό το βίντεο από τη στιγμή που προβλήθηκε προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων με τους τηλεθεατές του συνδρομητικού καναλιού να χωρίζονται σε δύο στρατόπεδα:

Αυτούς που πιστεύουν ότι πρόκειται για ένα αποκλειστικό ντοκουμέντο της ύπαρξης γοργονών του Animal Planet και τους υπολοίπους που θεωρούν ότι είναι ένα κατασκευασμένο βίντεο προς χάριν της τηλεθέασης.

3 σχόλια:

  1. Γοργόνες; Σίγουρα πράγματα. Σας το λέω εγώ ο Ποσειδώνας. Μα το Δία, να μου καεί η τρίαινα αν δεν υπάρχουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. επιτελους ενας ανθρωπος με χιουμορ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΠΩ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟ....ΤΙ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΟ.....ΝΑ ΤΟ ΤΡΑΒΟΥΣΑΝ ΟΜΩΣ ΛΙΓΟ ΠΙΟ ΚΟΝΤΙΝΑ ΑΝ ΓΙΝΟΤΑΝ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News