Παρασκευή 31 Μαΐου 2013

Συνεχίζονται οι δράσεις του Πολιτιστικού Συλλόγου Νέας Ζωής

«Σαν πολίτες του Δήμου Σκύδρας απαιτούμε ίση μεταχείριση με τις υπόλοιπες τοπικές κοινότητες»

Στο Aridaia News μίλησε ο Αντιπρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Νέας Ζωής, ο οποίος αναφέρθηκε στα προβλήματα που αντιμετωπίζει το χωριό και συγκεκριμένα ο Σύλλογος, καθώς επίσης και στις δράσεις.

Ο Λευτέρης Πιτούλης σημείωσε αρχικά ότι εδώ και πολύ καιρό ασκούνται πιέσεις προς την πολιτεία με σκοπό να διαμορφωθεί ο χώρος του πρώην Δημοτικού Σχολείου του χωριού όπου εδρεύει ο Σύλλογος, καθώς υπάρχουν μεγάλες φθορές στη στέγη, στον προαύλιο χώρο καθώς επίσης και στο σύνολο του κτηρίου.

Μάλιστα, τόνισε ότι παρά τις δεσμεύσεις για επισκευή και γενικότερα για στήριξη και βοήθεια από την πλευρά του Δήμου Σκύδρας, μέχρι σήμερα κάτι τέτοιο δεν έχει γίνει, ενώ εξέφρασε και το παράπονο της τοπικής κοινωνίας σχετικά με την απαξίωση του χωριού από την οργανωμένη πολιτεία, εξαιτίας του γεγονότος ότι εκεί ζουν λίγοι μόνο κάτοικοι. Ωστόσο, όπως λέει χαρακτηριστικά, «σαν πολίτες του Δήμου Σκύδρας απαιτούμε ίση μεταχείριση με τις υπόλοιπες τοπικές κοινότητες».

Όσον αφορά στις δράσεις του Συλλόγου, ο κ. Πιτούλης δήλωσε ότι «τα τελευταία χρόνια γίνονται πράγματα στο χωριό και θα συνεχίσουν να γίνονται παρά τις οικονομικές δυσκολίες, καθώς αυτές οι δράσεις είναι μία διέξοδος για τους κατοίκους».

Τέλος, μας προσκάλεσε όλους να παρευρεθούμε στην ετήσια εκδήλωση του Συλλόγου που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 13 Ιουλίου 2013 στο προαύλιο του Δημοτικού Σχολείου, με ένα πλούσιο μουσικό πρόγραμμα και πολύ χορό, ενώ κάλεσε όλους όσοι μπορούν να ενισχύσουν το έργο του Συλλόγου.

2 σχόλια:

  1. ΟΛΟ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗΣ ΤΟΥ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΥ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΥΕΛΠΙΣΤΟΥΜΕ ΣΕ ΣΥΝΤΟΜΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΝΑ ΥΛΟΠΟΙΗΘΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΘΕΛΟΥΜΕ, Η ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΤΗΣ ΣΚΕΠΗΣ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΙΣ ΠΡΟΒΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΜΑΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΚΙΝΔΥΝΕΥΟΥΜΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News