Τρίτη 28 Μαΐου 2013

Τα νέα των ομάδων της ΕΠΣ Πέλλας

Γράφει ο Γιώργος Μπίνος

Διαβάστε όλα τα νέα των ομάδων της ΕΠΣ Πέλλας, όπως τα κατέγραψε ο συνεργάτης του Aridaia News Γιώργος Μπίνος:

Κάποιοι παίκτες που για διάφορους λόγους αγωνίζονται σε άλλες ομάδες είναι ο βασικός στόχος της Νίκης Βορεινού για να επιστρατεύσουν και μάλλον είναι κοντά για να γίνει ο στόχος πραγματικότητα. Οι Γιάννης Στεφανίδης του Εθνικού Αριδαίας, Άγγελος Δεμησικος της Αναγέννησης Δωροθέας είναι ανάμεσά τους και σίγουρα μπορούν να βοηθήσουν.

Ελεύθερος να εργαστεί σε οποιαδήποτε ομάδα είναι ο Μανώλης Κοβάτσης (Κανιέμπα) μετά την πολύ επιτυχημένη χρονιά που έκανε στους Προμάχους με τους οποίους αναδείχτηκε πρωταθλητής και κέρδισε την άνοδο στην Α’ Κατηγορία.

Άγνωστες είναι οι προθέσεις του έμπειρου επιθετικού Μάριου Παντελίδη (Σάλπι) που αγωνίστηκε στον Άρη Λουτρακίου και έδειξε πτυχές των ικανοτήτων του. Ακόμα δεν έχει πάρει την απόφασή του που θα αγωνίζεται την επόμενη σαιζόν.

Στον Ηρακλή Άσπρου επιστρέφει ο Ευθύμης Μπουρνάζης που τα τελευταία χρόνια αγωνίστηκε σε ΜΑ Εσωβάλτων, Απόλλων Καλυβίων και Ολυμπιακό Γαλατάδων. Ο έμπειρος επιθετικός αναμένεται να αποτελέσει το βαρύ πυροβολικό των νεοφώτιστων στην Α’ Κατηγορία καθώς είναι γνωστή η αξία του.

Δύσκολα θα παραμείνει στην Αναγέννηση Γιαννιτσών ο Γιώργος Καραδήμος καθώς δεν βρήκε τα πράγματα όπως τα περίμενε. Ήδη υπάρχουν πολλές πιέσεις από ομάδες της Α1, ενώ μοιάζει πολύ πιθανό το σενάριο να επιστρέψει στον Ολυμπιακό Γαλατάδων.

Σε τουρνουά Ακαδημιών που έγινε στη Γουμένισσα πήραν μέρος οι ομάδες της Αθλητικής Ακαδημίας Γιαννιτσών, ο Εθνικός Γιαννιτσών και η Αναγέννηση Γιαννιτσών, με τους λιλιπούτιους άσσους του αύριο να δείχνουν δείγματα του ταλέντου τους αλλά και της φοβερής δουλειάς που γίνεται στις ομάδες τους.

Η παραίτηση του προέδρου του Όλυμπου Αψάλου Γιάννη Καραπαναγιωτίδη σχολιάστηκε ποικιλοτρόπως από τους φίλους της ομάδας, καθώς κάποιοι το είδαν θετικά και κάποιοι αρνητικά. Η ουσία είναι ότι ακόμα ένας παράγοντας φεύγει πικραμένος.

Κοντά στην επιστροφή του στον Φίλιππο Σταυροδρομίου είναι ο έμπειρος μεσοαμυντικός Γιώργος Σταυρίδης που πέρσι αγωνιζόταν στον Ολυμπιακό Γαλατάδων και ήταν από τους πρωτεργάτες της ανόδου στην Α1.

Από τους πλέον διακριθέντες του ΜΑ Άρνισσας ήταν και τη σαιζόν που πέρασε ο ταχύτατος επιθετικός Γκούρι Μαρτίν που κανείς δεν γνωρίζει τι θα αποφασίσει ενόψει της νέας σαιζόν καθώς υπάρχουν κάποιες προτάσεις που ίσως τον κάνουν να αλλάξει ομάδα.

5 σχόλια:

  1. Ο Γκαζι πήγε Αλμωπό? καλός παίκτης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. agraaaaaaaaaas!!!

    zorika h anodos xwris papadopulo tou xronou

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ρε παιδια δεν θα βαλετε live τα ματς; Αλμωπο κλπ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΕΚΕΙ ΣΤΙΝ ΑΨΑΛΟ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΑΤΕ ΝΑ ΠΕΣΕΙ Η ΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΠΑΡΕΤΙΘΕΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ;ΑΠΟ ΠΟΛΥ ΝΩΡΙΤΕΡΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΧΕ ΠΑΡΕΤΙΘΕΙ.....ΕΝΑ ΜΑΤΣΟ ΧΑΛΙΑ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News