Παρασκευή 31 Μαΐου 2013

Στον Εισαγγελέα ο Αρβανιτίδης για τα προϊόντα "μαϊμού"

Στον Εισαγγελέα ο Αρβανιτίδης

Για δεύτερη φορά μέσα σε λίγες ημέρες συνελήφθη ο Χαρίλαος Αρβανιτίδης ιδιοκτήτης της αλυσίδας σουπερ μάρκετ «Αρβανιτίδης».

Από τους αστυνομικούς του Τμήματος Προστασίας Περιουσιακών Δικαιωμάτων της Διεύθυνσης Ασφαλείας Θεσσαλονίκης, σχηματίσθηκε εκ νέου δικογραφία κακουργηματικής μορφής σε βάρος του 52χρονου ιδιοκτήτη και σε δύο επιπλέον άτομα, για παραβάσεις των Νόμων «Περί Σημάτων», «Περί Αθέμιτου Ανταγωνισμού» και «Πλαστογραφία».

Αυτή τη φορά οι αρχές εντόπισαν μέσα σε ένα αυτοκίνητο 1.032 φιάλες υγρού απομιμητικού απορρυπαντικού, οι οποίες και κατασχέθηκαν.

Σύμφωνα με υπάλληλο της εταιρίας παραγωγής του συγκεκριμένου απορρυπαντικού, οι συγκεκριμένες φιάλες είναι πλαστές, φέρουν πλαστές ετικέτες και αμφιβόλου ποιότητας περιεχόμενο.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης.

3 σχόλια:

  1. οι τιμές στα S/M πρεπει να πέσουν .ο Αρβανιτιδης τωρα μπαίνει στα δύσκολα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ποσο απορυπαντικο θελει το ποδοσφαιρο πια?????/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο κοσμος το εχει τουμπανο και αυτοι κρυφο καμαρι ....Ας ελενξουν και τα μονολιτρα ουισκι που εχει μονο αυτος ,που αν το πιεις θα γινεις θεος

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News