Τετάρτη 29 Μαΐου 2013

Καθαρισμός αρδευτικών αυλάκων της Αλμωπίας

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΑΓΡΟΤΕΣ - ΠΑΡΑΓΩΓΟΥΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΛΜΩΠΙΑΣ

Παρακαλούμε να φροντίσετε για τον έγκαιρο καθαρισμό των αρδευτικών αυλάκων ώστε...

...να διευκολυνθεί η άρδευση κατά τη διάρκεια της αρδευτικής περιόδου.

Ο Αντιδήμαρχος
Καραμαριάς Σταύρος

4 σχόλια:

  1. ΑΠΟ ΜΙΑ ΤΣΑΠΑ ΚΙΑ ΕΝΑ ΦΤΥΑΡΙ ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΚΑΙ ΑΜΕΣΩΣ ΔΟΥΛΕΙΑ, ΜΠΟΡΕΙΤΑΙ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΣΕΤΕ ΚΑΙ ΤΑ ΤΡΑΚΤΕΡ ΣΑΣ ΤΟ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΖΑΜΠΑ...
    ΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΣΧΟΛΟΙΜΕΝΟΙ...
    ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕΤΕ ΑΠΟ ΤΑ ΧΑΝΤΑΚΙΑ ΚΟΥΒΑΛΙΣΤΕ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΑΣ ΣΤΗ ΧΩΜΑΤΕΡΗ ΚΑΙ ΜΕ ΜΙΑ ΣΚΟΥΠΑ ΚΑΘΑΡΙΣΤΕ ΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΛΑΤΕΙΕΣ...
    ΕΛΕΟΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ο κοσμος προχωραει με εθελοντικες πρωτοβουλιες.Καθαριζονται πλατειες βαφονται κτιρια δενδροφυτεύονται παρκα και δρόμοι.Κι εδω ακόμα κάνετε κριτική? δεν υπάρχει απολύτως τίπτε να περιμενει κανεις από κανενα.Ή ο κόσμος αυτοοργανώνεται ή μοιρολατρικά περιμένεις το τίποτε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο ΔΗΜΟΣ ΠΟΤΕ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΚΑΘΑΡΙΣΜΑ ΤΩΝ ΚΕΝΤΡΙΚΩΝ ΑΥΛΑΚΩΝ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ?????ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΠΑΜΕ.....ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΗ Η ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ??????????ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΟΤΙ Η ΑΡΔΕΥΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΕΧΕΙ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ...ΑΛΛΑ ΕΣΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News