Παρασκευή 24 Μαΐου 2013

Συνεχίζεται ο «πόλεμος» στην ΕΠΣ Πέλλας - Ποιοι στηρίζουν και ποιοι «μαυρίζουν» τη Διοίκηση Νουσηκύρου

Επιμέλεια: Aridaia News

Αναβολή εκ νέου πήρε η δίκη για τα ασφαλιστικά μέτρα κατά της διοίκησης της ΕΠΣ Πέλλας, τα οποία είχαν καταθέσει 11 σωματεία που αιτούνταν τον διορισμό προσωρινής διοίκησης.

Η δίκη ορίστηκε εκ νέου στο ακροατήριο του Ειρηνοδικείου Έδεσσας στις 17 Σεπτεμβρίου 2013, ημέρα Τρίτη και ώρα 9:00 π.μ.

Η διοίκηση της ΕΠΣ Πέλλας επιμένει ότι λειτουργεί καθ’ όλα νόμιμα σε όλες τις επιτροπές και στις υποχρεώσεις της, ενώ η αντιπολίτευση πιστεύει ότι υπάρχουν παρατυπίες και θα έπρεπε να μην βρίσκεται στη διοίκηση.

Ενώπιον του Ειρηνοδικείου Έδεσσας έκαναν παρέμβαση υπέρ της διοίκησης της ΕΠΣ Πέλλας και φυσικά του Άλκη Νουσηκύρου, μόλις 31 σωματεία επί συνόλου 97 σωματείων, ενώ τα υπόλοιπα στην πλειοψηφία τους στηρίζουν τον Ιορδάνη Τσώτσο και κάποια άλλα κράτησαν ουδέτερη στάση μη θέλοντας να εμπλακούν σε αυτή τη διαμάχη των δύο αντιμαχόμενων πλευρών.

Τα σωματεία που στηρίζουν τον Άλκη Νουσηκύρου είναι τα εξής:

Άγρας, Ελπίδα Έδεσσας, Αλμωπός, Παναλμωπιακός, Δόξα Μαυροβουνίου, Μακεδονικός Εσωβάλτων, Φίλιππος Φλαμουριάς, ΠΑΟ Φιλώτειας, Άρης Αθύρων, ΠΑΟΚ Δυτικού, Αθλητική Ακαδημία Γιαννιτσών, ΠΑΟΚ Δαμιανού, Κεραυνός Περαίας, Κρωμνιανός, Ακαδημία Διγενής Ακρίτας, Δόξα Εξαπλατάνου, Αναγέννηση Δωροθέας, Άρης Υδραίας, Δόξα Ριζού, ΠΑΟ Δάφνης, Εθνικός Γιαννιτσών, Ένωση Τσάκων, Ηρακλής Γαρεφείου, ΑΠΟ Πιπεριάς, Αστέρας Νεοχωρίου, Νίκη Βορεινού Μακεδονικός Ίδας, Αίαντας Μηλαίας, Ακρίτας Σωσάνδρας, Πολυκαρπιακός και ο Εθνικός Αριδαίας ο οποίος όμως έχει δώσει χαρτί στήριξης και στην αντιπολίτευση.

Από την άλλη, τα σωματεία τα οποία έχουν καταθέσει ασφαλιστικά μέτρα είναι τα εξής:

ΠΑΟΚ Καρυδιάς, Φίλιππος Σταυροδρομίου, Μακεδονικός Βρυτών, Όλυμπος Αψάλου, Μακεδονικός Μεσημερίου, Μακεδονικός Γιαννιτσών, Κεραυνός Μεσιανού, Ηρακλής Τριφυλλίου, Μέγας Αλέξανδρος Εσωβάλτων, Ορφέας Ριζαρίου, Αναγέννηση Λιποχωρίου.

Τα σωματεία αυτά έθεσαν θέμα για διορισμό προσωρινής διοίκησης με θέματα συζήτησης τα εξής:

Α) Νόμιμη συγκρότηση οργάνου διαιτησίας της ΕΠΣ Πέλλας

Β) Καταστατικές υποχρεώσεις του προέδρου της ΕΠΣ Πέλλας

Γ) Πιστή εφαρμογή κανόνων του πειθαρχικού κώδικα

Δ) Κατάρτιση εμπορικής σύμβασης

Ε) Συμμετοχή πρώην παραγόντων ομάδων στο Δ.Σ. της ΕΠΣ Πέλλας

ΣΤ) Καταστατική ευθύνη προέδρου

Ζ) Διεξαγωγή παιδικού πρωταθλήματος 2010 – 2011.

20 σχόλια:

  1. Ρε καποιος καινουργιος νεος και με φρεσκιες ιδεες δεν μπορει ν ασχοληθει; επιτελους με τους δεινοσαυρους της ΕΠΣ, Ο Νουσηκηρου ολιγον τα μπερδεψε, και αλλος ο Τσωτσος θα μας φερει παλι τους συνταξιουχους για να κανει ομαδα, κατω απο 70 ετων δεν παιρνει ο Γιορδανης, αμα δεν εχεις ολιγιν σακχαρο ολιγον αλτσχαιμερ δυσκολα μπαινεις στην ομαδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. τα ονοματα των ομαδων δεν συμβαδιζουν με οσα ισχύουν.εχουν αλλάξει σταση πολλές ομάδες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. τα μισα σωματεια εχουν μονο σφραγιδα δεν παιζουν πουθενα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ME AYTES THS OMADES POYLES ALKI SE BLEPO NA JANABGENHS PALI,O FHLOS O PENTERIDHS MHPOS PARETIUHKE

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΕΠΣ ΠΕΛΛΑΣ ΠΗΡΕ ΧΑΡΤΙΑ ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΔΟΣΤΟ ΤΟ ΧΑΡΤΙ ΚΑΙ ΘΑ ΣΟΥ ΣΤΕΙΛΩ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙΣ.
    ΚΑΙ 6 ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΕΧΟΥΝ ΔΩΣΕΙ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΔΥΟ ΧΑΡΤΙΑ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΚΑΙ ΠΩΣ ΤΗΝ ΠΑΤΗΣΑΝ?
    Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΤΟΥΣ ΕΔΩΣΕ ΧΑΡΤΙΑ ΣΤΗΝ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΕΝ ΛΕΥΚΟ ΧΑΡΤΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΖΗΤΗΣΕ ΝΑ ΤΑ ΣΦΑΓΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΕΠΙΔΟΤΗΣΗ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΤΗΝ ΠΑΤΗΣΑΝ.....
    ΟΠΟΤΕ ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΑΠΟ ΤΑ 31 - 6 = 25 ΣΩΜΑΤΕΙΑ.
    ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΤΣΩΤΣΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ελα ρε...ο αλμωπος στιριζει τον Νουσικυρου???? γιατι αραγε??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Τώρα φάνηκαν οι ευνοούμενοι του πρωταθλήματος της Α1 και το γιατί κάποια σωματία έγιναν εξιλαστήρια θύματα από τα διαιτητικά τσιράκια του Νουσηκύρου... Μπράβο σε όλους του γλύφτες των σωματίων του Νουσηκύρου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. tora fanike h gimnia toy almopoy opos estrosan h paragontes toy etsi na koimiuoyne,,,,,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ποτε θα γινουν εκλογες στην ΕΠΣ να γλυτωσουμε και απο αλκη και απο τσωτσο.Ακου εκει παρανομη διοικηση και να παραμενει τοσα χρονια με συνεχεις αναβολες δικαστηριων.Αν ξερει κανεις ποτε εινει οι εκλογες να το γραψει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. 3, 21 martio ua ginoyne h ekloges xazos eine o alkis afoy xamena exei to paixnidh,h omades poy taxtika hper toy tsotsoyth exoyne bamenh na jerete katei acalos ,rizari k,t,ll na jerete eine pesmenes ,,,,,,,,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Επειδή στις εκλογές μετράμε μόνο τα ψηφοδέλτια και όχι τους εγγεγραμμένους , έτσι είναι και εδώ .. Από τα 42 σωματεία τα 31 << ψήφισαν >> υπέρ και τα 11 κατα ... Ας έβρισκαν αν ήθελαν και μπορούσαν 32 και όχι 11 σωματεία και θα είχε τελειώσει το θέμα , έτσι όπως παει η κατάσταση θα γίνουν οι επόμενες εκλογές και μετά θα βγει η απόφαση .... ΕΛΛΑΣ το μεγαλείο σου .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΥ ΕΞΥΠΝΟΣ ΚΥΡΙΕ ΝΤΙΤΟΥΡΑ....
      ΠΟΙΑ 42 ΒΡΕ ΑΝΘΡΩΠΕ ΜΗΝ ΛΕΣ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟΝ ΕΞΥΠΝΟ ΑΠΟ ΤΑ 94 ΓΟΥΣΤΑΡΑΝ ΤΑ 11 ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ.
      Η ΕΚΛΟΓΕΣ ΕΙΝΑΙ ΧΑΜΕΝΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΔΕΙΣ ΠΑΝΥΓΗΡΙΚΑ ΘΑ ΒΓΕΙ Ο ΤΣΩΤΣΟΣ.
      ΑΠΟ ΤΗΣ 31 ΟΜΑΔΕΣ ΡΩΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΕΙΣ ΚΥΡΙΣ ΝΤΙΤΟΥΡΑ ΠΟΥ ΤΑ ΞΕΡΕΙΣ ΟΛΑ ΠΟΣΕΣ ΓΝΩΡΙΖΑΝ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΠΟΥ ΘΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΣΕ ΤΟ ΧΑΡΤΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΕΠΣ 2 ΜΕ ΤΡΕΙΣ ΟΜΑΔΕΣ ΟΙ ΑΛΛΕΣ 28 ΟΜΑΔΕΣ ΑΠΛΑ ΔΩΣΑΝΕ ΧΑΡΤΙ ΠΡΙΝ ΚΑΙΡΟ ΣΤΗΝ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΟΧΙ ΤΩΡΑ ΟΤΙ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΕΤΑΞΕ ΠΑΙΔΙΚΑ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΕΠΙΔΟΤΗΣΗΣ.
      ΚΑΛΑ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΜΙΛΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΛΕΣ ΓΙΑΤΙ ΑΠΕΥΘΥΝΕΣΑΙ ΣΕ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ Η ΚΟΙΝΗ ΓΝΩΜΗ ΞΕΡΕΙ ΠΟΛΛΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΝΟΗΤΑ ΠΟΥ ΛΕΣ. ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΑ.
      ΚΑΛΟ ΒΡΑΔΥ ΚΥΡΙΕ ΝΤΙΤΟΥΡΑ...

      Διαγραφή
    2. ..καλα ρε παλι τον Τσωτσο θα φερετε; καλα ρε μουσχαρε νεοι ανθρωποι δεν υπαρχουν; καλα ρε νομιζετε οτι ο κοσμος ακομα κοιματε; αντε φορτσα συνταξιουχοι του Τσωτσου, τι υπνος εχει να πεσει στα συμβουλια.

      Διαγραφή
    3. Κωστάκη δεν τα ξέρεις καλά μου φαίνεται τα σωματεία κατά της ΕΠΣ ΠΕΛΛΑΣ είναι 11 που έκαναν τα ασφαλιστικά και 43 που έδωσαν εξουσιοδοτήσεις στήριξεις, οπότε σύνολο 54. Μάλλον εσύ και η ομάδα σου είστε στην μειοψηφία,και για να μάθεις λεπτομέρειες πάρε τηλέφωνο τον φίλο σου σου τον λάζαρο να στα πει καλύτερα....................

      Διαγραφή
    4. Το χρονικό ενός προαναγγελθέντος θανάτου...Κοντός ψαλμός αλληλούια...Είτε έτσι, είτε αλλιώς οι εκλογές είναι του χρόνου...Ο Mr Alkis είναι παρελθόν από το ποδόσφαιρο...Ας βάλει ρότα για άλλες πολιτείες...Λησμόνησα ότι θα χρειαστεί καινούργιο προσωπικό μια και οι περισσότεροι από τους πρώην του, εγκατέλειψαν το πλοίο του...Έρχεται με μεγάλη ορμή το ανανεωτικό σχήμα του Μr Iordanis με τους συνταξιούχους του...Φοβού τους Δαναούς και δώρα φέροντες...

      Διαγραφή
    5. ΣΥΜΦΩΝΩ........

      Διαγραφή
  12. KALA TA LES FHLE BRES ENA ESY KAI PES TOY NA KATEBH,,,,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. re ti tswtsos kai alkis o petros o passalis 8a einai proedros tis epsp ante o ka8e politikos asxolite me tin mpalla

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News