Δευτέρα 27 Μαΐου 2013

Συνάντηση του Διονύση Σταμενίτη με το Γενικό Διευθυντή του ΟΠΕΚΕΠΕ

ΔΙΟΝΥΣΗΣ ΣΤΑΜΕΝΙΤΗΣ: «Θα αντιμετωπιστούν άμεσα τα προβλήματα που προκύπτουν από τον επαναπροσδιορισμό των εκτάσεων για τους βοσκοτόπους»

Τη διαβεβαίωση του Γενικού Διευθυντή του ΟΠΕΚΕΠΕ κ. Κυριάκου Μπαμπασίδη είχε σήμερα το πρωί σε συνάντηση τους ο Βουλευτής Πέλλας Διονύσης Σταμενίτης, αναφορικά με τις επιδοτήσεις των κτηνοτρόφων.

Ο Βουλευτής Πέλλας επισκέφθηκε το Γενικό Διευθυντή προκειμένου να ενημερωθεί για τις διαθέσεις του Οργανισμού, ύστερα και από το ζήτημα που ανέκυψε σχετικά με τον επαναπροσδιορισμό των εκτάσεων για τους βοσκοτόπους.

Τόνισε στον κ. Μπαμπασίδη ότι, η μείωση των φετινών εκτάσεων των βοσκοτόπων κατά 15.000 εκτάρια προκαλεί τεράστιο οικονομικό πρόβλημα στους κτηνοτρόφους των μεγάλων ζώων και, κατ’ επέκταση, και σε όσους καλλιεργούν στους χώρους αυτούς αγροτεμάχια με καλλιέργειες (π.χ. κεράσια, πατάτες κτλ.).

Ο κ. Μπαμπασίδης ενημέρωσε το Βουλευτή ότι, είναι ενήμερος σχετικά με την κατάσταση και υπογράμμισε ότι, θα γίνουν όλες οι απαραίτητες ενέργειες ώστε οι επιδοτήσεις των κτηνοτρόφων να κρατηθούν στα ίδια ακριβώς επίπεδα με τη περσινή χρονιά.

1 σχόλιο:

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News