Δευτέρα 27 Μαΐου 2013

Ρεπούση προς ΣΥΡΙΖΑ: "Να μην αναγνωριστούν οι Γενοκτονίες των Ποντίων και της Μικράς Ασίας"

Η Ρεπούση των 1629 ψήφων

Ένα έγγραφο που ανατρέπει τα δεδομένα στη συζήτηση για το αντιρατσιστικό νομοσχέδιο, αποκαλύπτει το Real.gr. 

Πρόκειται για επιστολή της βουλευτή της ΔΗΜΑΡ Μαρίας Ρεπούση προς την Επιτροπή Δικαιωμάτων του ΣΥΡΙΖΑ.

Η κυρία Ρεπούση ζητεί από την αντιπολίτευση να… αντιδράσει, προκειμένου να μην περάσουν στο νομοσχέδιο όσα έχει αποφασίσει, ως Γενοκτονίες η Ελληνική Βουλή, δηλαδή της Μικράς Ασίας και των Ποντίων! 



Είναι χαρακτηριστικό ότι η βουλευτής της ΔΗΜΑΡ καλεί την Επιτροπή Δικαιωμάτων του ΣΥΡΙΖΑ να παρακινήσει «συναδέλφους, πολιτικά κόμματα και δημοσιογράφους» να μην «περάσει» η -όπως τη χαρακτηρίζει- «προβληματική διάταξη που ποινικοποιεί την άρνηση των γενοκτονιών και των εγκλημάτων πολέμου»!

Συνεργάτες του Φ. Κουβέλη τόνιζαν στον Real.gr ότι «είναι οι γνωστές προσωπικές θέσεις της κυρίας Ρεπούση» Σε ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook η βουλευτής της ΔΗΜΑΡ απάντησε ότι "Δεν έστειλα ποτέ επιστολή στην επιτροπή δικαιωμάτων του ΣΥΡΙΖΑ".




Η Κα Ρεπούση απαντά στους τύπους και όχι για την ουσία δηλαδή το περιεχόμενο....

Σε ανακοίνωση του Τμήμα Δικαιωμάτων του ΣΥΡΙΖΑ αναφέρει: «Ουδέποτε η Βουλευτής Α΄ Πειραιά της ΔΗΜΑΡ, Μαρία Ρεπούση, έχει κοινοποιήσει προς το Τμήμα Δικαιωμάτων του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ οποιαδήποτε επιστολή, έγγραφο ή πρόταση που να σχολιάζει ή να αναφέρεται στο αντιρατσιστικό νομοσχέδιο Ρουπακιώτη. Κατά συνέπεια, κάθε πληροφορία που μας αναφέρει ως αποδέκτες τέτοιου μηνύματος, είναι παντελώς ανακριβής.»

13 σχόλια:

  1. ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΙΟ ΑΚΡΑΙΟΣ ΕΓΩ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΦΑΝΑΤΙΚΑ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΑΚΗ ΤΟΥ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ...Η Η ΕΝ ΛΟΓΩ "ΚΥΡΙΑ"????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Οι ποντιοι που ζούνε στη Τουρκία γιατί δεν δηλώνουν επίσημα την καταγωγή τους?να γινει ξεχωριστό κράτος εκει και να χωριστεί η τουρκία στα 3.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΝΤΙΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΞΑΝΑΨΗΦΙΣΕΙ ΣΥΡΙΖΑ ? ΑΝ ΝΑΙ, ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΘΑ ΡΙΧΝΕΙ ΤΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΣΤΗΝ ΚΑΛΠΗ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΤΑΙ ΤΗΝ ΡΕΠΟΥΣΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. η ρεπουση αμπαλε νεοελληνα που τα ξερεις ολα ειναι βουλευτης ΔΗΜΑΡ......

      Διαγραφή
    2. 8.28, πιο χαζός πεθαίνεις...

      Διαγραφή
    3. ρε παλικάρι στον ήλιο σε άφησαν μικρο ...

      Διαγραφή
  4. σωστος. πολλοί πόντιοι έμειναν μόνιμα εκεί και κάναν νέα πατρίδα εκεί. Τι σκαλίζουμε τώρα πιά?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. giauto legonte pontoioi... giati anti na tin lintzaroun pou tsalapataei me tis malakies tis ena olokliro ethnos.. kanoun mouga.. kai tha tin xanapsifisoun tin gidisa... a re pontoioi.... se alla kai alla kanete tous sklirous.. edo...MOUGA E??????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Καλα τα λεει η ρεπουση...αυτους θελουν οι ελληνες, αυτους ψηφιζουν...αυτα τους αρμοζουν. Αλλωστε ενα εθνος σε εξαφανιση ειμαστε οποτε ειναι απολυτα λογικο να ακουγονται τετοιες αποψεις και να μενουν ατιμωρητες. Τελικα ποτε η αριστερα δεν εδειξε στον ελληνα το πραγματικο της προσωπο; Γιατι παραξενευεστε; Αυτοι ειναι...απλα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News