Κυριακή 26 Μαΐου 2013

ΒΙΝΤΕΟ: "Σφαγή" του Νίκου Χατζηνικολάου με τον Αργύρη Ντινόπουλο

Δείτε βίντεο με το απόσπασμα της εκπομπής

Επίθεση εναντίον του εκδότη και δημοσιογράφου Νίκου Χατζηνικολάου εξαπέλυσε μέσω της πρωινής εκπομπής της ΝΕΤ ο βουλευτής της ΝΔ Αργύρης Νινόπουλος, με αφορμή δημοσίευμα της Real News σύμφωνα με το οποίο, σε σύσκεψη των τριών αρχηγών συζητήθηκε το κλείσιμο της ΕΡΤ.

Ο Αργύρης Ντινόπουλος που ήταν καλεσμένος της εκπομπής για άλλα θέματα, αναφέρθηκε στο δημοσίευμα, εξαπολύοντας επίθεση εναντίον του εκδότη και δημοσιογράφου.

“Και γράφεται από αυτούς οι οποίοι πριν από 2-3 μήνες ήθελαν να αρπάξουν τη συχνότητα του 902” είπε μεταξύ άλλων ο βουλευτής ενώ μίλησε και για “κυρίους που έχει εκβράσει η τηλεόραση μετά την πολιτεία τους στο Alter, όταν έπαιρναν ηγεμονικούς μισθούς”. Kαι πρόσθεσε: “Πρέπει να προστατεύσουμε τη δημοσία τηλεόραση από προκλητικά δημοσιεύματα τα οποία έχουν άλλους στόχους. Αυτό που επιζητούν είναι να αρπάξουν κάποιο κανάλι”.

Αργότερα, σε παρέμβασή του στην ίδια εκπομπή, ο Νίκος Χατζηνικολάου χαρακτήρισε χυδαία την επίθεση που δέχθηκε από τον βουλευτή της ΝΔ. “Θεωρώ θλιβερό ένας πρώην δημοσιογράφος να καθίσταται εκφοβιστής και λογοκριτής του τύπου. Το δημοσίευμα είναι διασταυρωμένο και δεν έχει διαψευστεί” είπε. “Δεν περίμενα να ακούσω τέτοιες γελοιότητες από το στόμα ενός πρώην δημοσιογράφου και νυν βουλευτή της ΝΔ”. Σε ο,τι αφορά τον 902, είπε ότι “δεν περίμενα ένας βουλευτής να λειτουργεί με βάση ανεπιβεβαίωτα κουτσομπολιά". "Θεωρώ πραγματικά ότι ο βουλευτής δεν εκφράζει ούτε το ήθος, ούτε την ποιότητα της κοινοβουλευτικής παράταξής του, είναι σε εκτροπή και ελπίζω να τον μαζέψουν” κατέληξε.

Δείτε το βίντεο:

 

Την κόντρα πυροδότησε δημοσίευμα της Real News, σύμφωνα με το οποίο η κυβέρνηση μελετά πρόταση να μπει λουκέτο στην ΕΡΤ και να ξανανοίξει με διαφορετικό όνομα και 2.000 λιγότερους υπαλλήλους.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, το θέμα συζητήθηκε και στην τελευταία σύσκεψη των τριών αρχηγών, στα μέσα Απριλίου, όταν οριστικοποιήθηκε η συμφωνία με την τρόικα.

Το θέμα έφερε ο Αντώνης Σαμαράς ενώ σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας, ούτε ο Βενιζέλος ούτε ο Κουβέλης προέβαλαν βέτο σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο.

---
Πηγή: newsit.gr

4 σχόλια:

  1. Ο Ντινόπουλος μαζί με το Γεωργιάδη αποτελούν τους καλλίτερους γελωτοποιούς της σημερινής τρικομματικής χούντας.Δεν φταίνε αυτοί όμως διότι κάποιοι τους ψήφισαν για να είναι στη βουλή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ..κοψε λιγο το κρεας, δοκιμασε πρασινες σαλατες, θα σου κανει καλο...

      Διαγραφή
    2. ΜΙΑ ΖΩΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΠΟΛΗΤΕΥΣΗ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΧΟΥΝΤΑ. ΤΑ ΙΔΙΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΣΑΡΑΝΤΑ ΧΡΟΝΙΑ, ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ, ΑΡΑΓΕ ΡΕ ΓΙΔΙ 6.30 ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΕΣΤΙ ΧΟΥΝΤΑ?

      Διαγραφή
  2. Φανταζομαι 6.30 πως εισαι εγγραματος (οχι απαραιτητα και μορφωμενος), λοιπον κυριε επειδη φαινετε οτι γνωρισες την χουντα, μπορεις να μας πεις πως θες τη δημοκρατια; κατι για να καταλαβουμε δηλαδη, αλλα επειδη ειμαι σιγουρος οτι εισαι ενα κρατικοδιαιτο σπυρι, το οποιο αρχισε να σπαει, νιωθω πως νιωθεις και μ αρεσει.Καλο βραδυ σπυρι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News