Κυριακή 26 Μαΐου 2013

Νεόκαστρο - Αλμωπός 2 - 0 & Μουδανιά - Βαφειοχώρι 2 - 0

Δείτε σε ζωντανή μετάδοση τη ροή των αποτελεσμάτων των κρίσιμων αγώνων της Κυριακής 26 Μαϊου 2013 (ώρα έναρξης: 17.00):


ΤΕΛΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ


Π.Ο. Ν. Μουδανιών - Μ.Α. Βαφειοχωρίου 2 - 0 (ΤΕΛΙΚΟ)
1 - 0 Σπάσιτς (40')
2 - 0 Βαν Τόρες (83')
 
 
Αχιλλέας Νεοκάστρου - Αλμωπός Αριδαίας 2 - 0 (ΤΕΛΙΚΟ)
1 - 0 Σαμψωνίδης (1')
2 - 0 Βαλδήρ (8')


Οι συνθέσεις των ομάδων:


ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΝΕΟΚΑΣΤΡΟΥ: Σακελαρίδης, Βαλδήρ, Χαραλαμπίδης, Κουβατσίδης, Μπούφι, Παπαδόπουλος, Λαμπριανίδης, Ξαφέτης, Καφές, Σαμψωνίδης (66' Τοπαλίδης), Ντούλας (84' Μοσχόπουλος).


ΑΛΜΩΠΟΣ: Χρήστου, Μιχαηλίδης, Δεμίρης, Παπαγεωργίου, Ελευθεριάδης Θ. (66' Μονογενίδης), Ελευθεριάδης Γ., Παπαδόπουλος, Τσακώνης, Βακιάνης (36' Δημητριάδης), Σαββίδης (52' Παντελίδης), Μποζίνης.


Π.Ο. Ν. ΜΟΥΔΑΝΙΩΝ: Μπέλλος, Περπερίδης, Ζαμπούρης, Κατσόγλου, Καράγαλης, Κάρτας, Σπάσιτς, Κελεσίδης, Γεροθανάσης, Παναγιωτόπουλος, Ταρασίδης (46' Βαν Τόρες).


Μ.Α. ΒΑΦΕΙΟΧΩΡΙΟΥ: Θεοδωρίδης, Ηλιάδης Σ., Κουρουγιαννίδης, Ηλιάδης Ν. (90' Εκμέτσογλου), Νικολαΐδης, Κυπαρίσης, Κόλλα, Μανουσαρίδης (80' Πετράκης), Ευθυμιάδης, Γρηγοράκης (80' Κωτσάκης), Αναστασιάδης.

7 σχόλια:

  1. ελα Αλμωπε ...δεν πειραζει,παλι ειμασταν ατυχοι ,στον επομενο αγωνα ομως θα τους δειξουμε ποια ομαδα ειναι η καλυτερη και θα κλεισουμε τα στοματα οσοων αμφισβητησαν την υπεροχη μας.Τωρα σας φταιει ο προπονητης ,οι παικτες και γω δεν ξερω ποιοι αλλοι.Καλο ειναι να πιστευει κανεις στις δυναμεις....να μην τις υπερεκτιμα ομως και αυτο το κανατε εσεις.Αυτο το πραγμα ομως ρε παιδι μου....να αξιζετε για παραπανω κατηγοριες και να σας βαζουν να παιζετε στην Α1 ειναι ανεπιτρεπτο.Παρτε τωρα απο ενα μπουκαλακι ξυδακι και ελατε παλι στα "χωριουδακια".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. αγαπητέ 7.14 οταν γουσταρεις την ομαδα σου όσο τίποτε στο κόσμο, οταν το μεγαλείο αυτής της ομάδας σε γεμιζει σε όλα τα επίπεδα (ανεξαρτήτως αποτελεσμάτων και κατηγοριών) δεν ειναι λογικό να λεμε ότι ειναι η Barcelona μας? εσύ ποιά μικρή ομάδα υποστηρίζεις που δεν σε ικανοποιεί και αναγκάζεσαι να γραφεις για την τεράστια δική μας ομάδα? πες μας ποια είναι...δεν είναι ντροπή.

      Διαγραφή
  2. Άλλο Ίδα, Όρμα, Άψαλος, και άλλο Μουδανιά Νεόκαστρο και Βαφειοχώρι. Για να ξέρουμε ποιοι είμαστε.
    Όπως λέει και ο Ελύτης: Για να γυρίσει ο ήλιος (Αλμωπός) θέλει δουλειά πολλή!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. komplexike 7.14 exis dikio pali sta xorioudakia ta ertoume kai ta sas dinoume pali xidi

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τελειωσε και Μαθηματικα...
    Αλμωπος...Δυνατα Μια Ζωη στα Τοπικα...
    Καζουρα κανουμε Παντα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΟΣΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΠΑΣΗΣ ΦΥΣΕΩΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΞΕΧΑΡΜΑΝΙΑΣΟΥΝ ΕΜΠΡΟΣ ΜΑΡΣ.ΠΕΙΤΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΝΤΙΣΙΟ ΒΓΑΛΤΕ ΧΟΛΙ,ΠΕΙΤΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΑΙΧΤΕΣ .....ΞΕΧΑΡΜΑΝΙΑΣΤΕ.ΕΝΑ ΘΑ ΠΩ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΝΑΜΕ ΜΙΑ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ ΕΚΔΡΟΜΗ ΠΕΡΑΣΑΜΕ ΚΑΛΑ ΕΙΔΑΜΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ,ΣΤΕΝΑΧΩΡΕΘΗΚΑΜΕ ΠΟΥ ΧΑΣΑΜΕ ΑΛΛΑ ....ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ.ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΗΤΤΑ.ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΘΑ '''ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ''''ΣΤΗΝ ΓΩΝΙΑ .....ΜΙΑ ΖΩΗ ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ.ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΕΡΙΦΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΛΜΩΠΑΡΑ ΜΑΣ ,ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΠΑΙΧΤΩΝ,ΠΡΟΠΟΝΗΤΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Και του χρόνου βρε Αλμωπέ... αντε παλι εδωσες μαθημα στους φιλους σου οτι δεν παιζεις μπαλα με την ψυχη σου, αλλα με τους διαιτητες σου. Και φυσικα εννοω μόνο εντος Πελλας..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News