Παρασκευή 24 Μαΐου 2013

Παγκόσμια διάκριση: Μια Ελληνίδα στη NASA!

Πήρε ένα κορυφαίο βραβείο στην Αστροφυσική

Μια Ελληνίδα, η καθηγήτρια Χρύσα Κουβελιώτου βραβευμένη με κορυφαίο βραβείο Αστροφυσικής διαπρέπει στη ΝΑΣΑ!

Η ίδια περιγράφει τις εμπειρίες της από την εργασία της στην κορυφαία διαστημική υπηρεσία του κόσμου.

Αυτό ήταν το όνειρο της από μικρό παιδί και το πραγματοποίησε. 

 Σύμφωνα με το star.gr η καθηγήτρια Χρύσα Κουβελιώτου εργάζεται πάνω από 25 χρόνια στην ΝΑΣΑ και έχει τιμηθεί για την ερευνητική της εργασία στον τομέα της Αστροφυσικής πολλές φορές με κορυφαία στιγμή το 2003 που κέρδισε το βραβείο της καλύτερης Αστροφυσικού «Βραβείο Ρόσι».

Η οικονομική κρίση όπως λέει η ίδια έχει οδηγήσει πολλούς νέους Έλληνες επιστήμονες στο εξωτερικό για καλύτερη τύχη. Ένας από αυτούς τους προορισμούς είναι και η ΝΑΣΑ.

Όμως η δουλειά εκεί είναι εξαιρετικά δύσκολη με ρυθμούς που όπως λέει η κυρία Χρύσα Κουβελιώτου πρέπει να ακολουθήσουμε και στην Ελλάδα για να ξεπεράσουμε την κρίση στον χώρο εργασίας.

Το συμπέρασμα είναι ότι οι Έλληνες επιστήμονες μπορούν να διαπρέψουν με άνεση αλλά και πολλή δουλειά παντού ακόμη και στο διάστημα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News