Τετάρτη 29 Μαΐου 2013

ΒΙΝΤΕΟ: Οι κάτοικοι της Νέας Ζωής εκπέμπουν SOS

Κίνδυνος πυρκαγιάς και μόλυνσης

Πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Τετάρτης 29/5 η προγραμματισμένη Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Σκύδρας.

Ένα από τα θέματα που κέντρισαν το ενδιαφέρον, καθώς έχει να κάνει με τη δημόσια υγεία αφορά στη Νέα Ζωή.

Εκπρόσωποι των κατοίκων της Τοπικής Κοινότητας εξέφρασαν την έντονη δυσαρέσκειά τους για τον ΧΥΤΑ ο οποίος βρίσκεται σε απόσταση λίγων χιλιομέτρων από το χωριό.

Όπως σημείωσε ένας από τους κατοίκους, «από τη 9 Μαΐου δεν λειτουργεί ο ΧΥΤΑ, με αποτέλεσμα να έχουν συσσωρευτεί τόνοι σκουπιδιών».

Όπως είπε, οι κάτοικοι αναρωτιούνται και ανησυχούν για το τι μέλη γενέσθαι σε περίπτωση πυρκαγιάς, εξαιτίας του μεγάλου όγκου σκουπιδιών.

Επίσης, αναφέρθηκε στο ενδεχόμενο μόλυνσης των υδάτων από όλη αυτή την κατάσταση.

Σε επιθετικούς τόνους απάντησε ο Δήμαρχος Σκύδρας, ο οποίος ανέφερε ότι «δημιουργήθηκε ένα θέμα με τον εργολάβο του ΧΥΤΑ, ο οποίος εκβιάζει για να υπογράψουμε νέα σύμβαση».

Επίσης ο κ. Χοΐδης έκανε γνωστό ότι το πρωί της Πέμπτης θα πραγματοποιηθεί Συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου για να παρθούν όπως είπε οι αποφάσεις και να κλείσει το θέμα.



Ελπίδα όλων είναι να λυθεί το συγκεκριμένο πρόβλημα που έχει αναστατώσει τους κατοίκους της Νέας Ζωής και όχι μόνο, καθώς όπως έχουμε τονίσει πολλές φορές με θέματα δημόσιας υγείας δεν παίζουμε.

Κατά τη Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου πραγματοποιήθηκε και ενημέρωση για την αξιοποίηση των ιαματικών πηγών Λουτροχωρίου (σύντομα αναλυτικό ρεπορτάζ), με την παρουσία ειδικού επιστήμονα και του Αντιπεριφερειάρχη Πέλλας.

Δείτε στιγμιότυπα από τη Συνεδρίαση:






6 σχόλια:

  1. γιατί επιλέχτηκε η Νεα ζωη για το χυτα? κακη επιλογή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο πιτσιρίκος, πρώην διατητής, που μιλάει στο βίντεο ως εκπρόσωπος των κατοίκων της Νέας Ζωής, πάει για δήμαρχος Σκύδρας και κάνει την σχετική πρόβα του. Τόπο στα νειάτα κε Χοϊδη...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αδουλευτο παιδάκι που βρέθηκε σε κάποιους κύκλους που ελπίζει να τον προωθήσουν. Έχει ακόμα....

      Διαγραφή
    2. kai giati oxi. mia xara tous ta eipe. epitelous neoi anthrwpoi as asxolithoun me thn politiki.

      Διαγραφή
  3. ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΟΝΤΟΣ ΥΠΑΡΧΕΙ. ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΤΟ ΖΟΥΜΕ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ. ΔΗΜΑΡΧΕ ΚΑΝΕ ΚΑΤΙ ΑΜΕΣΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. πως λεγεται ο πιτσιρικας π μιλαει?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News