Δευτέρα 3 Ιουνίου 2013

ΣΟΚ στην Ελλάδα του 2013 - Πατέρας ζητάει να κάνουν ευθανασία στο παιδί του

Το ανάλγητο κράτος ξαναχτύπησε

Ο εικονιζόμενος πατέρας άρχισε απεργία πείνας και καλεί το κράτος να χορηγήσει ένεση ευθανασίας στο παιδί του.

Το ανάλγητο κράτος ξαναχτύπησε, καταδικάζοντας ένα ανάπηρο παιδί σε αργό βασανιστικό θάνατο και στέλνοντας τον τραγικό πατέρα του, σε απεργία πείνας!

Το θέατρο του παραλόγου παίχτηκε και πάλι, εις βάρος της μικρής Μαρίας, που βρίσκεται εδώ και πολλά χρόνια καθηλωμένη σε ένα κρεβάτι, χτυπημένη από μία ιδιαίτερα σπάνια αρρώστια.

Ο Εθνικός Οργανισμός Παροχής Υπηρεσιών Υγείας (ΕΟΠΥΥ), απάντησε αρνητικά, στην απελπισμένη αίτηση του πατέρα της, για δωρεάν χορήγηση αναλώσιμων υλικών (υπνοσέντονα, χαρτοβάμαβακα, γάζες, γάντια μιας χρήσης και ειδικής κρέμας), που είναι άκρως απαραίτητα για την καθημερινή διαβίωση της κόρης του.

Ήδη ο τραγικός πατέρας, που εδώ και χρόνια τραβάει με την οικογένειά του το Γολγοθά της ζωής τους, έχει αποφασίσει να προβεί στην επόμενη απέλπιδα κίνησή του: Ξεκίνησε απεργία πείνας, έξω από το γραφείο του Γενικού Γραμματέα Αποκεντρωμένης Διοίκησης, αναρτώντας και ένα πανό που θα καλεί το Κράτος να χορηγήσει ένεση ευθανασίας στο παιδί του!

Δείτε το βίντεο από το patrastimes.gr...

7 σχόλια:

  1. ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΟ ΚΡΑΤΟΣ ΕΧΟΥΜΕ, ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΔΡΑΜΑΤΙΚΗ Η ΟΛΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΑΛΛΑ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΠΟΥ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΑΝΤΙ ΝΑ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΜΙΑ ΒΟΗΘΕΙΑ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΜΙΚΡΗ ΜΑΡΙΑ (Π.Χ ΝΑ ΜΠΕΙ ΕΦΟΡΟΥ ΖΩΗΣ ΣΕ ΕΝΑ ΙΔΡΥΜΑ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ) ΖΗΤΑΕΙ ΕΥΘΑΝΑΣΙΑ!!ΔΗΛ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΗΡΕΜΗΣΕΙ Κ ΑΥΤΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ...ΔΕΝ Μ'ΑΡΕΣΕΙ ΠΟΥ ΓΡΑΦΩ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΟΛΟ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΕΝΑ ΠΑΙΔΙ ΜΕ ΕΙΔΙΚΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ.ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΗΡΩΕΣ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΜΕΓΑΛΩΝΟΥΝ ΠΑΡΑΠΛΗΓΙΚΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΙΝΕΙ ΔΥΝΑΜΗ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ,ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΩΤΗ ΣΚΕΨΗ ΠΟΥ ΜΟΥ ΗΡΘΕ ΟΤΑΝ ΔΙΑΒΑΣΑ ΤΟ ΑΡΘΡΟ...ΕΥΧΟΜΑΙ ΟΛΑ ΝΑ ΠΑΝΕ ΚΑΤ'ΕΥΧΗΝ ΚΑΙ ΝΑ ΒΡΕΘΕΙ ΓΡΗΓΟΡΑ ΜΙΑ ΛΥΣΗ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. μενω πατρα με καταγωγη απο αριδαια και θα σου πω οτι τον τελευταιο καιρο ακουω σχεδον καθημερινα στα τοπικα μ.μ.ε τον κυριο νικο να εξηγει το προβλημα του και να μην βρισκει ανταποκριση απο πουθενα.φαντασου το σημειο της απογνωσης που εχει φτασει για να ζηταει κατι τετοιο.ειναι ντροπη και αισχος που το κρατος αφηνει παιδια με τετοιου ειδους προβληματα στο ελεος του θεου και ελπιζω να οργανωθουμε ολοι στην πατρα για να τον βοηθησουμε.

      Διαγραφή
    2. ΔΕΝ ΔΙΑΦΩΝΩ ΟΤΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΕΧΕΙ ΔΙΚΙΟ...ΕΓΡΑΨΑ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΤΟΝΙΣΑ ΟΤΙ ΗΤΑΝ Η ΠΡΩΤΗ ΣΚΕΨΗ ΟΤΑΝ ΔΙΑΒΑΣΑ ΤΟ ΑΡΘΡΟ...ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΘΕΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΑΦΑΙΡΟΥΜΕ ΤΙΣ ΖΩΕΣ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΑΓΑΠΗΜΕΝΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΝΑ ΥΠΟΦΕΡΟΥΝ...

      Διαγραφή
  3. TI EGINE ARIDEA NEWS TO DIKO MOY DEN TO PERASES MESA E?E BLEPEIS KATHGORHSAME TOUS POLITIKOUS KAI MALON SE PEIRAKSE AYTO

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ..σιγα ρε ανωνημε,αν εχεις αποψη και απαιτεις γιατι δεν βαζεις και τ ονομα σου; γινατε ολοι μαγκες κρυμενοι τυφλοποντικες

      Διαγραφή
  4. σιγα ρε ασυ φανερε τυφλοποντικα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News