Κυριακή 2 Ιουνίου 2013

Η Σταυρούλα και ο Νίκος υποψήφιοι για το 35ο River Party

Αξίζει να αφιερώσετε λίγα λεπτά από τον χρόνο σας και να βοηθήσετε τα παιδιά

Ξεκίνησε ο διαγωνισμός για την συμμετοχή των νεανικών συγκροτημάτων στο "youth stage" του 35ου RIVER PARTY στο Νεστόριο Καστοριάς.

Το αγαπημένο δίδυμο Σταυρούλα-Νίκος από τα Λυμένα κορδόνια, μαζί με τον καταπληκτικό Λάζαρο -τον μάγο της ντραμς , είναι υποψήφιοι για μια θέση στη σκηνή, μεταξύ 100 συμμετεχόντων.

Να θυμίσουμε, ότι πρόπερσι τα Λυμένα κορδόνια έπαιξαν στο RIVER PARTY ξεσηκώνοντας το κοινό, ενώ πέρυσι αν και συγκέντρωσαν πάνω από 5.500 ψήφους, αποκλείστηκαν από αστάθμητους παράγοντες.

Φέτος τα τρία παιδιά - στολίδια της περιοχής μας, είναι αποφασισμένα να δηλώσουν ξανά "παρών" και να συναρπάσουν το νεανικό και όχι μόνο κοινό του river, εκπροσωπώντας επάξια την Αλμωπία και το νομό Πέλλας.

Για το σκοπό αυτό θα πρέπει όλοι οι φίλοι των παιδιών, που έχουν λογαριασμό στο facebook να δώσουν τη ψήφο τους ακολουθώντας δυο απλά βήματα.

Πρώτα θα πρέπει να μπουν στη σελίδα του RIVER PARTY ΕΔΩ και να πατήσουν "like". Κατόπιν θα μπουν στην υποσελίδα ΕΔΩ όπου παρουσιάζονται τα 100 υποψήφια γκρουπ και να πατήσουν "ΨΗΦΙΣΕ" στην εικόνα των παιδιών.

Όσοι έχουν πατήσει "like" στη σελίδα του river από άλλες χρονιές, τότε αρκεί να πατήσουν ΕΔΩ για να κατευθυνθούν άμεσα στη σελίδα των παιδιών και να ψηφίσουν.

Αξίζει να αφιερώσετε λίγα λεπτά από τον χρόνο σας και να βοηθήσετε τα παιδιά μας, να ανοίξουν τα φτερά τους και να πετάξουν μακρυά κατακτώντας τα όνειρά τους. Είναι παιδιά που τιμούν τον τόπο μας με την ποιότητα του χαρακτήρα τους και οι πάμπολλες φιλανθρωπικές τους δράσεις, φανερές και κρυφές, έχουν ανακουφίσει πολλούς συμπολίτες μας.

Προμαχιώτικα Νέα

2 σχόλια:

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News