Δευτέρα 3 Ιουνίου 2013

Δύο νεκροί και δύο 8χρονα παιδιά σε κρίσιμη κατάσταση σε τροχαία δυστυχήματα

Κρίσιμες οι επόμενες ώρες για τα 8χρονα αγοράκια

Τα τροχαία δυστυχήματα έγιναν σε Θεσσαλονίκη και Σέρρες - Κρίσιμες οι επόμενες ώρες για τα 8χρονα αγοράκια.

Ένας ηλικιωμένος άνδρας έχασε τη ζωή του και δύο 8χρονα αγοράκια τραυματίστηκαν σοβαρά σε τροχαίο που σημειώθηκε χθες το μεσημέρι (02-06-2013), στο 14ο χλμ. της εθνικής οδού Δράμας - Σερρών, στο ύψος του Χρυσού.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, Ι.Χ. αυτοκίνητο που οδηγούσε 77χρονος συγκρούστηκε, κάτω από συνθήκες που ερευνώνται, με άλλο Ι.Χ. αυτοκίνητο που οδηγούσε 44χρονος και στο οποίο επέβαιναν ο 8χρονος γιος του κι ένας συνομήλικος φίλος του τελευταίου.

Από τα συντρίμμια των δύο οχημάτων ανασύρθηκαν νεκρός ο 77χρονος και σοβαρά τραυματισμένα τα δύο ανήλικα αγόρια, που μεταφέρθηκαν σε νοσοκομεία, το ένα στη Θεσσαλονίκη και το άλλο στις Σέρρες.

Ο 44χρονος τραυματίστηκε ελαφρά.

Στο μεταξύ, ένας 76χρονος τραυματίστηκε θανάσιμα χθες, το απόγευμα, στην Πολίχνη Θεσσαλονίκης, όταν τον παρέσυρε μοτοσικλέτα που οδηγούσε 28χρονος.

Ο ηλικιωμένος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου όμως κατέληξε, ενώ ο 28χρονος συνελήφθη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News