Κυριακή 2 Ιουνίου 2013

Έτοιμος να γράψει ιστορία ο Ατρόμητος - Ελπίζει ο ΠΑΟΚ

Η τελευταία αγωνιστική των πλέι οφ της Σούπερ Λίγκας θα κρίνουν τον τρόπο που θα μοιραστούν τα Ευρωπαϊκά εισιτήρια.

Ο Ατρόμητος που υποδέχεται τον Αστέρα Τρίπολης γνωρίζει ότι με νίκη θα πάρει για πρώτη φορά στην ιστορία του την πρόκριση για τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ, ενώ ο ΠΑΟΚ περιμένει γκέλα της ομάδας του Περιστερίου και νίκη δική του επί του ΠΑΣ για να πάρει την πρώτη θέση.

Και τα δύο ματς της τελευταίας αγωνιστικής θα ξεκινήσουν στις 20.30 και θα μεταδοθούν τηλεοπτικά από την NOVA ενώ θα υπάρχει LIVE ενημέρωση από το NewsIt.

Στο Περιστέρι ο Ατρόμητος υποδέχεται τον Αστέρα Τρίπολης. Και οι δύο ομάδες έχουν πιθανότητες για την πρώτη θέση, αλλά οι γηπεδούχοι κρατούν την τύχη στα χέρια τους. Αν κερδίσουν δεν τους απασχολεί τι θα γίνει στο άλλο ματς ενώ ο Αστέρας και να πάρει το τρίποντο, θέλει μόνο νίκη του ΠΑΣ κόντρα στον ΠΑΟΚ για να πάρει το εισιτήριο για τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ.

Οι Αρκάδες έχουν πολλά προβλήματα απουσιών αφού λείπουν οι Φούλοπ, Κοντοές, Μπαρτολίνο, Φραγκουλάκης, Πιπίνης, Φορμίκα, Κουρμπέλης και Κάστελς. Από την άλλη θα απουσιάσει ο Δημούτσος.

Στους Ζωσιμάδες, ο ΠΑΣ που δεν έχει ελπίδες για την πρώτη θέση φιλοξενεί τον ΠΑΟΚ. Ο δικέφαλος του βορρά για να περιμένει ευχάριστα νέα από το Περιστέρι θα πρέπει να κάνει το χρέος του και να νικήσει. Υπάρχει τρόπος να εξασφαλίσει την πρωτιά και με ισοπαλία αλλά για να συμβεί αυτό χρειάζεται τη νίκη του Αστέρα.

Η βαθμολογία

1. Ατρόμητος 10 
2. ΠΑΟΚ 10 
3. Αστέρας Τρίπολης 8 
4. ΠΑΣ Γιάννινα 7 

---
Πηγή: newsit.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News