Κυριακή 2 Ιουνίου 2013

Βίντεο ΣΟΚ: Θωρακισμένο όχημα παρασέρνει Τούρκο διαδηλωτή

Θωρακισμένο όχημα παρασέρνει Τούρκο διαδηλωτή

Το γύρο του διαδικτύου τόσο στην Τουρκία όσο και σε ολόκληρο τον κόσμο κάνει εδώ και κάποιες ώρες ένα βίντεο που απεικονίζει έναν διαδηλωτή στην Κωνσταντινούπολη να παρασύρεται από θωρακισμένο όχημα της Τουρκικής αστυνομίας.

Ο διαδηλωτής προσπαθεί να κρυφτεί πίσω από το οδόφραγμα για να αποφύγει τις ρίψεις νερού από το όχημα, το οποίο, όμως, φαίνεται να τον παρασέρνει.




---
Πηγή: koolnews.gr

3 σχόλια:

  1. Μαλακα Καραμανλη τους αφηνες και καιγαν την Αθηνα, ετσι ξηγιετε ο Ερντογαν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τράβα στην Τουρκία αφού γουστάρεις έτσι για να σου φορέσει το φερετζέ σου ο Ερντογάν. Γκιούλ Φατμέ θα σε ντύσει.

      Διαγραφή
  2. Ακόμα και στην Τουρκία ξεσηκώθηκαν!! που θα πάει,έρχεται και εδώ, δεν γίνεται και αλλιώς

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News