Σάββατο 1 Ιουνίου 2013

Αυτές είναι οι δύο πιθανές ημερομηνίες για τη διεξαγωγή εθνικών εκλογών

Σοβαρό είναι το ενδεχόμενο προσφυγής στις κάλπες

Οι εκλογές συζητούνται τις τελευταίες ημέρες στα ρετιρέ της κυβέρνησης.

Ο Αντώνης Σαμαράς δείχνει να μελετά σοβαρά το ενδεχόμενο, αφού τα ζητούμενα είναι από δω και στο εξής η σταθερότητα και η πιο αποτελεσματική λειτουργία της κυβέρνησης.

Σύμφωνα με δημοσίευμα σαββατιάτικης εφημερίδας, τα πλεονεκτήματα του αιφνιδιασμού που έχει κατά νου ο πρωθυπουργός είναι καταρχήν το γεγονός ότι η ΝΔ υπερέχει στις δημοσκοπήσεις, ενώ την ίδια ώρα ο κ. Σαμαράς εμφανίζεται ως ο πιο ικανός διαχειριστής της σημερινής πραγματικότητας.

Δύο πιθανές ημερομηνίες για τη διεξαγωγή εκλογών είναι η 27η Οκτωβρίου και η 3η Νοεμβρίου.

«Το σκέφτεται σοβαρά» αναφέρει άνθρωπος που συνομιλεί με τον πρωθυπουργό.

Μάλιστα ο κ. Σαμαράς θα επιχειρήσει να εκμεταλλευτεί το καλοκαίρι για να καταστρώσει με τον καλύτερο τρόπο τη στρατηγική του.

2 σχόλια:

  1. ΕΧΟΥΜΕ ΒΑΡΕΘΕΙ, ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΚΛΟΓΕΣ, ΛΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΤΙ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ, ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΙΔΙΑ ΠΑΛΙ ΟΠΟΙΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΒΓΕΙ, Η ΛΙΤΟΤΗΤΑ, Η ΦΤΩΧΕΙΑ, Η ΑΝΕΡΓΙΑ, Η ΜΕΙΩΣΕΙΣ ΤΩΝ ΜΙΣΘΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΞΕΩΝ, Η ΠΕΙΝΑ, ΘΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΚΑΙ ΞΑΝΑ ΕΚΛΟΓΕΣ ΔΗΛΑΔΗ ΧΑΧΑ !ΞΕΡΟΥΝ ΠΟΙΟΙ ΘΑ ΒΓΟΥΝ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΘΑ ΦΑΝΕ ΚΑΙ ΚΑΝΑ ΦΡΑΓΚΑΚΙ!ΜΑΛΟΝ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ!ΤΡΕΧΑ ΜΑΛΑΚΑ ΕΛΛΗΝΑ ΨΗΦΗΣΕ ΠΑΛΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News