Σάββατο 1 Ιουνίου 2013

Νέος πρόεδρος της Δράσης ο Θόδωρος Σκυλακάκης

Νέος πρόεδρος της Δράσης ο Σκυλακάκης

Ολοκληρώθηκε η πρώτη συνεδρίαση της νέας Κ.Ε. της Δράσης, η οποία εξέλεξε Πρόεδρο, Αντιπροέδρους, Γενικό Γραμματέα και τη νέα Διοικούσα Επιτροπή του κόμματος.

Νέος Πρόεδρος της Δράσης εξελέγη ο Θόδωρος Σκυλακάκης, που συγκέντρωσε 70 ψήφους, έναντι 22 της Αντιγόνης Λυμπεράκη και 8 του Αλέξανδρου Φιλιππίδη.

Αντιπρόεδροι εξελέγησαν οι Αντιγόνη Λυμπεράκη, Τάσος Αβραντίνης και Στρατής Μούγερ, ενώ στη θέση της Γενικής Γραμματέως εξελέγη η Μελίνα Δασκαλάκη.

Εξελέγη επίσης η νέα Διοικούσα Επιτροπή του κόμματος.

"Η Δράση είναι ένας πολιτικός σχηματισμός με εξαιρετική ποιότητα ανθρώπων και μεγάλη δύναμη ιδεών. Είναι ιδιαίτερη η ευθύνη που αναλαμβάνω. Είμαι σίγουρος ότι όλοι μαζί θα εκφράσουμε μια διaφορετική πρόταση προς την ελληνική κοινωνία. Χρειαζόμαστε σήμερα περισσότερο παρά ποτέ, λιγότερους φόρους και μικρότερο κράτος. Λιγότερο κομματισμό, χρειαζόμαστε πολίτες, όχι πελάτες. Χρειαζόμαστε ένα κράτος που θα στηρίζει κοινωνικά αυτούς που βρίσκονται σε απόγνωση και όχι τις κάθε είδους συντεχνίες" δήλωσε ο Θόδωρος Σκυλακάκης μετά το τέλος των διαδικασιών.

Ακολουθούν τα μέλη της νέας Διοικούσας Επιτροπής της Δράσης:

ΤΣΙΟΥΡΑΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ
ΚΑΡΑΒΑΝΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
ΤΣΙΑΤΣΙΑΜΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ
ΧΡΥΣΙΝΑΣ ΝΑΣΟΣ
ΚΑΖΑΚΗΣ ΣΑΚΗΣ
ΞΑΦΑ ΜΙΡΑΝΤΑ
ΠΑΠΑΠΑΥΛΟΥ ΓΙΩΡΓΟΣ
ΜΙΧΑΛΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΝΟΣ
ΠΑΝΟΠΟΥΛΟΥ ΓΕΩΡΓΙΑ
ΑΝΔΡΟΥΛΑΚΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
ΑΡΧΟΝΤΑΚΗΣ ΓΡΗΓΟΡΗΣ
ΔΡΑΓΟΥΜΗΣ ΦΙΛΙΠΠΟΣ
ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ ΓΙΑΝΝΗΣ
ΦΩΤΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
ΚΟΛΛΑΡΟΥ-ΤΟΥΠΑΪ ΤΙΝΑ
ΓΕΩΡΓΙΛΗ ΑΡΕΤΗ
ΚΑΛΑΝΤΖΑΚΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
ΠΕΪΤΣΙΝΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ
ΣΤΕΦΑΝΑΚΗ ΙΩΑΝΝΑ
ΜΥΡΙΒΗΛΗ ΛΕΝΙΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News