Δευτέρα 3 Ιουνίου 2013

Τα νέα των ομάδων της ΕΠΣ Πέλλας - Μεταγραφές και άλλα πολλά

Γράφει ο Γιώργος Μπίνος

Διαβάστε όλα τα νέα των ομάδων της ΕΠΣ Πέλλας, όπως τα κατέγραψε ο συνεργάτης του Aridaia News Γιώργος Μπίνος:

Μετά το πρώτο δεκαπενθήμερο του Ιουνίου θα ξεκινήσει τις ενέργειες για τη στελέχωση της ομάδας ο Πρόεδρος του ΠΑΟΚ Γιαννιτσων. Ο Λάκης Βασιλειάδης έχει κάποια πράγματα στο μυαλό του που θα δώσουν άλλη ώθηση στον Δικέφαλο, ωστόσο δεν βιάζεται καθώς έχει το χρόνο με το μέρος του.

Με τον Γιώργο Στεργίου (Γιωρίκα) θα πορευτεί και στην Α’ Κατηγορία ο Μακεδονικός Πλαγιαρίου που θέλει να έχει τον δικό του ρόλο στη σαιζόν που έρχεται και όχι να είναι ο κομπάρσος. Ενίσχυση θα γίνει στο μέτρο του δυνατού και με πολύ δουλειά αναμένεται να παρουσιαστούν αξιόμαχοι οι νεοφώτιστοι.

Ηρεμία υπάρχει στον ΜΑ Ν. Μυλοτόπου καθώς αυτή τη στιγμή δεν κουνιέται φύλλο με τον πρόεδρο Λευτέρη Κιοκπάσογλου να δρομολογεί εξελίξεις εντός των επόμενων ημερών. Βέβαια σίγουρα θα υπάρξουν αλλαγές και οι πληροφορίες αναφέρουν ότι σε καίρια πόστα θα υπάρξουν νέα πρόσωπα.

Από τους κορυφαίους παίκτες του Εθνικού Γιαννιτσών στον άθλο της ανόδου ήταν σίγουρα ο Μπάμπης Ελευθιεριάδης που αποτέλεσε τη γραμμή πυρός για τους κυανόλευκους του Φώτη Μητσάκη. Παρότι έχει δεχθεί κάποιες κρούσεις από άλλες ομάδες, μάλλον θα μείνει πιστός στον Εθνικό και θα βοηθήσει στην Α1.

Έκλεισε η σαιζόν για τον Αλμωπό για άλλους επιτυχώς και για κάποιους άλλους ανεπιτυχώς. Σίγουρα η Γ’ Εθνική ήταν το όνειρο όμως δυστυχώς για τους κυανόλευκους η ομάδα έδειξε κουρασμένη και εκτός από το πρώτο άτυχο παιχνίδι στα Μουδανιά όπου ήταν καλή, στα υπόλοιπα φάνηκε ότι κάτι έλειπε για να επιτευχθεί ο στόχος.

Στο ίδιος μήκος κύματος αναμένεται να κινηθεί και τη νέα αγωνιστική περίοδο η Δόξα Μελισσίου καθώς οι καιροί δεν είναι για δύσκολες κινήσεις από οικονομικής πλευράς. Στόχος είναι να καθιερωθούν κι άλλα νέα παιδιά στην ομάδα που θα βοηθήσουν στο μέλλον.

Άλλαξαν τα δεδομένα στην υπόθεση του Δημήτρη Μάτση όσον αφορά στην παραμονή του στον Άρη Λουτρακίου καθώς ο υψηλόσωμος μεσοαμυντικός παραμένει κανονικά και θα προσφέρει και τη νέα σαιζόν στους κιτρινόμαυρους που ακούγεται ότι θα χτυπήσουν την πόρτα της Α1 στοχεύοντας στο πρωτάθλημα.

Σε προχωρημένες επαφές με κάποιους παίκτες που έχουν εμπειρία αλλά και κάποιους ταλαντούχους μιλάει ο προπονητής Γιώργος Γιαννούλτσης για λογαριασμό του ΠΑΟ Κερασιάς που θέλει να ενισχυθεί και να παρουσιάσει αξιόμαχο σύνολο στην παρθενική του εμφάνιση στην Α1.

Θα συνεχίσει στη Νίκη Καλής ο προπονητής Αλέκος Κουτσάκης που θα προσπαθήσει αρχικά να δημιουργήσει ένα αξιόμαχο σύνολο και μετά θα γίνουν όλα αλλά υπάρχουν παίκτες που στην Α’ Κατηγορία θα κάνουν τη διαφορά και εκεί ποντάρουν όλοι.

Με το δεξί ξεκίνησε τις μεταγραφές του ο Ηρακλής Άσπρου που δείχνει να επανέρχεται δυναμικά με νέο πρόεδρο τον Βαγγέλη Μόκρη και άξιους συνεργάτες που μπορούν να κάνουν τα αυτονόητα για να πάει μπροστά και να γίνει πρωταγωνιστής όπως παλιά ο Γηραιός.

Έγκυρες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο έμπειρος μέσος Κώστας Σταμανίκης που πέρσι ανήκε στον ΠΑΟΚ Αραβησσού είναι ένα βήμα πριν την ένταξη του στη Νίκη Καλής και αναμένεται να βοηθήσει αρκετά καθώς και καλός παίκτης είναι και εμπειρία διαθέτει.

Έρευνες στη μεταγραφική αγορά κάνει ο ασίσταντ κόουτς της Δόξας Μανδάλου Σίμος Προδρομίδης καθώς μετά από συνεργασία με τον Γιάννη Τσαμαρδό έχουν οριοθετηθεί κάποιοι μεταγραφικοί στόχοι σε ήρεμα πλαίσια όμως λόγω οικονομικής στενότητας.

Στη Νίκης Καλής θα συνεχίσει ο έμπειρος άσσος Γιώργος Νικολαΐδης παρά τον υποβιβασμό της ομάδας στην Α’ Κατηγορίας. Οι ικανότητές του άλλα και η μεγάλη εμπειρία που διαθέτει είναι αρκετές για να αποτελέσει τον ηγέτη σαν παράδειγμα για τα νέα παιδιά του συλλόγου.

Οριστικά παίκτης του ΠΑΟ Δάφνης που θα αγωνίζεται στην Α’ Κατηγορία θα είναι ο Γιώργος Νόσης έμπειρος μεσοεπιθετικός που πέρσι αγωνιζόταν στον Ολυμπιακό Γαλατάδων. Όλα αυτά σύμφωνα με την άποψη του Δημήτρη Τσιφλίδη που κινεί τα νήματα της ομάδας.

Τελειωμένη υπόθεση θα πρέπει να θεωρείται η μεταγραφή του πρώτου σκόρερ της Α1 Μιχάλη Μπάσδου από τον ΜΑ Ν. Πέλλας όπου επί μία διετία είχε μεγάλη προσφορά, στην ομάδα της γενέτειράς του τον ΜΑ Δροσερού.

Προβλήματα παρουσιάζονται όσον αφορά στη σπορά του γηπέδου του ΠΑΟ Κερασιάς καθώς μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει λόγω της έλλειψης του σπόρου. Ελπίζεται ότι όλα θα κυλήσουν ομαλά και θα γίνει η διαμόρφωση του αγωνιστικού χώρου καθώς η Α1 είναι κατηγορία υψηλού επιπέδου.

Η ιδιαίτερα καλή σαιζόν που έκανε ο δυναμικός αμυντικός Νίκος Μηνάς με τα χρώματα του Άρη Προφήτη Ηλία έχει κάνει αρκετές ομάδες να τον γλυκοκοιτάζουν σε περίπτωση βέβαια που αποχωρήσει από τους κιτρινόμαυρους. Ήδη ομάδα Α’ κατηγορίας το έχει από κοντά και δεν αποκλείεται να ανακοινωθεί προσεχώς.

Παρότι ακούγεται έντονα ότι ο Ηρακλής Έδεσσας μπορεί να κατέβει στο πρωτάθλημα έχοντας παίκτες από τις ακαδημίες του Εδεσσαϊκού κάτι τέτοιο φαντάζει μάλλον δύσκολο αφού δεν υπάρχουν προϋποθέσεις για να καλυφθεί το μπάτζετ που μάλιστα είναι πολύ μικρό.

5 σχόλια:

  1. Ο ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΔΡΟΣΕΡΟΥ ΚΥΝΗΓΑΕΙ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΕΣ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ ΠΑΙΚΤΕΣ ΣΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΤΟΥ ΜΙΧΑΛΗ ΜΠΑΣΔΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΠΛΑΙΣΙΩΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΘΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΕΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. το δροσερο κ η αεκ αδερφε....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. η εκπληξη θα είναι η Ραχωνα και τα Τρια ελατα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Με ολη την καλη προθεση, ως φανατικος αναγνωστης σας, θα παρακαλουσα στον τιτλο του αρθρου σας "Τα νέα των ομάδων της ΕΠΣ Πέλλας - Μεταγραφές και άλλα πολλά" να συμπληρωσετε και "ΦΗΜΕΣ και αλλα πολλα". Το αναφερω αυτο επειδη εχω την τυχη να γνωριζω ορισμενα απο τα προαναφερθεντα νεα σας και σας διαβεβαιωνω πως μονον ως φημες εχουν υποσταση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News